Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób które mają żonę, męża.

Polecane posty

Gość gość

Co was skłania do tego że wolicie tu spędzać czas na pisaniu z obcymi, zamiast ze swoją drugą połówką? I czy wasi współmałżonkowie wiedzą, że udzielacie się na forach internetowych? I pytanie nie ma złośliwego podtekstu, po prostu tylko pytam.

Gość gość
Kroniki piszesz czy statystyki uzyskasz pytanie bez odp

Gość gość
a po co ci to wiedzieć? i tak trąci złośliwością

Gość gość
Tak wiedzą. Życie nie ogranicza się tylko do męża..

Gość gość
Żona nie wie. Wchodzę tu zawsze jak czuję się samotny w zwiazku, czyli dość często.

Gość gość
Póki co tylko odp. powyżej są złośliwe i nie w temacie. Nikt was nie zmusza do pisania, nie podoba się pytanie, to nie odpowiadacie, proste nie?

Gość gość
21.19 kochasz inną?

Gość gość
Nie mam żony ani dziewczyny ani znajomych :(

Gość gość
Ja odpowiem bo jestem tu raz na kilka miesięcy, jestem tu wtedy gdy się nadzwyczaj nudzę np. gdy męża nie ma w domu ale i tak czasem lubię poczytać niektóre tematy, rzadko ostatnio się udzielam. Mąż wie bo nawet mu opowiadam gdy jakiś temat wyjatkowo mnie zaskoczy. Myślę że osoby które przychodzą tu "poromansować" są samotne lub mają jakis problem w związku lecz zamiast go rozwiązywać szukają odskoczni i w ten sposób choćby chwilowo o nim zapominają. Zresztą w necie jest kusząco bo mozna być kim się chce - super podrywaczem, wyuzdaną laleczką, czułą mamusią, wrednym bezczelnym typem itp. Inni przychodzą się wyżalić, szukają rady lub upewnień bo wstydzą sie komuś bliskiemu powiedzieć lub obawiają się oceny..

Gość gość
Moj maz ma wypad z kolegami na zuzel. Ja usypiam synka. CAsem wchodze zeby sie odmozdzyc :) Maz wie. Sam spedza czas na forach sportowych ;)

Gość gość
Dzięki za normalne odpowiedzi. gość 21:27 trafnie napisane

Gość gość
Jestem singlem dlatego też czasami zobaczę co mądrego piszecie. Gdybym miał żone to na pewno nie siedziałbym na forach tylko spędzał czas wspólnie z żoną albo robił bymcoś bardziej pożytecznego. Pozdrawiam