Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ile to poważny związek, co się zmieniło?

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata. Jestem z chlopakiem 2 lata, spedzamy ze soba bardzo duzo czasu, jestesmy szczesliwi, kocham go i jestem pewna, że chciałabym z nim być już zawsze. Wydaje mi sie, że jestem osobą, z którą ciężko się związać na poważnie. Mam swoje humorki,potrafie byc na prawde męcząca czy nimiła, po prostu wredna, wiem czego chcę i o tym mówię. Czasami wynikaja z tego kłótnie i chlopak ma dosc, ale większość naszego związku to chwile miłe. Kochamy sie a chlopak mi powtarza ze mnie kocha, chce ze mna byc i poznal mnie wlasnie taka i tą "zaczepnością" i byciem wredną go powiedzmy "ujęłam", że nie mógłby być z milutką dziewczyną. Pisze to, bo nie wiem czy moje zachowanie ma wplyw na jego decyzje, czy to cos innego (np. strach). Zawsze powtarzał mi, że jest pewny, że kiedys bede jego żoną, będziemy mieli dzieci itd. A teraz nagle mówi, że mnie kocha, chce ze mną być, że gdybysmy mieli dziecko to by się mną zaopiekował itp, ale ślubu by nie wziął. Ogólnie, mówi, że nie jest pewny tego czy chce być ze mną całe życie. Nie wiem skąd ta zmiana, bo nic nie zmieniło się w naszym związku. Chciałabym poznać zdanie osób, które to przeczytają. ps. Znajomi twierdzą, że do siebie pasujemy, widać, że się kochamy

Gość gość
On tylko wie o co może chodzić. Tak to już bywa, że nie zawsze zakochanie przeradza się w miłość. Porozmawiaj z nim, daj mu trochę czasu, bo może to chwilowe wątpliwości, ale jak nie miną to znajdź faceta, który cię pokocha. Ludzie mają różne charaktery i jakoś większość kogoś ma.

Gość gość
Chłopak po prostu dojrzewa mentalnie i dotarło do niego ze przy jednej dziurze to i kot zdechnie! Jest tyle laseczek do zaliczenia a tu pieprzenie o jakimś ślubie, dzieciach O ślubie to on zacznie myśleć za jakieś 10 lat, jak już potestuje różnych dziewczyn, wtedy sobie znajdzie młodą fajną laske.

Gość gość
Wiem jedno- nie warto byc zbyt miłą bo takie kobiety szybko się muszą facetom. Czasem trzeba pokazac pazurki ;). Nie panikuj, może to chwilowe wątpliwości, po prostu póki co nie wracajcie do tego tematu. Ważne, ze Cie kocha, mam nadzieje ze nie tylko w słowach ale też to udowadnia swoim zachowaniem.