Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy facet odpuszcza?

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiace temu poznalam chlopaka. Pogadalismy z dwa razy i on zaproponalw spacer. Powiedzialam, ze dam mu znac i wzielam od niego nr telefonu. Ale tak sie zlozylo, ze nie mialam czasu i jeszcze do tego nowa praca i jakos tak wyszlo. Spotkalam go po miesiacu i pogadalismy chwile ale juz nie proponowal spaceru. Ostatnio widzialm go z jakas dziewczyna ale nie wiem kim ona dla nie go jest czy kobieta czy siostra w kazdym badz razie za reke nie szli. Myslicie,ze sobie mnie odpuscil czy glupio mu zaprosic mbie po raz drugi?

Gość gość
Haha co? Wzięłaś numer, Miałaś sie odezwać, olałas to i on miał Cie znowu zapraszać? Wyjmij te muchy z nosa księżniczko...

Gość gość
Czekał pewnie na odzew i w końcu nie dalas znać kiedy Ci pasuje, to się zniechęcił. Może delikatnie zadzialaj? Chyba ze alsnie ma dziewczynę... Wiesz, jeśli to fajny facet to będzie miał branie, bo takich jest malo, zawsze będą chętne kobiety się blisko krecily, może właśnie kogoś ma a Ty przegapilas swoją szanse...

Gość gość
Nie mialam wtedy czasu, a balam sie ze uzna moj brak czasu za wymowke. Z wygladu barszo przystojny i czarujacy. Nie wiem jaki jest dokladnie ale z tego co z nim rozmawialam to jest pewby siebie, poukladany, rozsadny, inteligenty , a z drugiej strony przez te dwa miesiace widzialam go juz z trzema kobietami. Zastanawiam sie czy to typ kobieciarza czy to tylko kolezanki

Gość gość
Jesli jest pewny siebie to wie czego szuka, to ze widziałaś z trzema, moze nie mieć szczęścia do kobiet bardziej niż szukac seksu, moze szuka stabilizacji? Nie odezwałaś się jak mówiłaś, tzn. Nie jesteś zainteresowana...

Gość gość
No chyba ze korona spadnie jesli pierwsza sie odezwiesz...

Gość gość
Teraz jestem zainteresowana

Gość gość
To nastepnym razem go spotkasz to zaproponuj luzny spacer

Gość gość
Jak przystojny i widzialas go już z trzema innymi to na 90% kobieciarz

Gość gość
Odpuść to kobieciarz chyba że będzie c***asować ze będąc z tobą ciągle chodzi z pseudo koleżankami. Ja bym już nawet o nim nie myślała po tym. Widocznie tak miało być ze musiałaś go najpierw widzieć z innymi

Rety. Dlaczego wy tak sobie komplikujecie wszystko. Po prostu zadzwoń i zapytaj czy nadal ma ochotę na spacer, że miałaś gorący okres w swoim życiu ale teraz jest już ok. Opowiem Wam kawał, który tu pasuje Gościowi połamały się nożyce do żywopłotu więc postanowił pożyczyć od sąsiada takie same. Idąc do sąsiada zaczął rozmyślać co będzie jak mu powie że połamałeś swoje to połamiesz i moje, że jak nie umie uszanować swoich rzeczy to nie uszanuję i jego, że przecież i tak będzie musiał sobie kiedyś kupić drugie nożyce. Tak idąc rozmyślał aż nagle stanął przed drzwiami sąsiada, sąsiad otworzył drzwi a ten od razu do niego : W dupę sobie wsadź te nożyce. :D Po prostu zadzwoń :)

Gość gość
On wyszedl z inicjatywa, staral sie, wzielas numer, mialas sie odezwac, minal miesiac a ty nic. Wniosek? Nie zalezy ci na nim wiec otarl lzy i poszedl dalej. Potraktowalas go jak gowno! Zwodzilas go, dawalas nadzieje i wystawilas w perfidny sposob. Teraz inna kobieta moze miec szanse na dobry, fajny zwiazek.

Gość gość
Powiem wiecej. Nawet desperat by odpuscil w takiej sytuacji.

Gość gość
want to want me dziś Brak komunikacji. Po co porozmawiać? Lepiej snuć domysły... Zrób tak, jak radzi błędny - wykonaj telefon. Proste - "mam dziś sporo wolnego czasu. Masz ochotę na spacer?" i wszystko będzie jasne oczko.gif XXX Yhym, gdyby facet wziął ode mnie numer miesiac temu, nie odezwał sie ani słowem, spotkał Mnie po tym Czasie i dalej trzymał mordę w kuble, teraz wysłał mi SMS, ze on ma dzisiaj duzo wolnego czasu - To bym mu napisała Tylko, ze serdecznie pozdrawiam środkowym palcem:)

I właśnie o to chodzi, że skoro autorka nie wie, co ów mężczyzna sobie myśli, czego chce, itd. to po takim pytaniu dostanie jasny komunikat. Chyba o to chodzi w życiu. Rozmowa to podstawa :-)

Gość gość
09:50 a co ma kultura do tego, ze facet wyraźnie mnie olał, a dzis wyskakuje jak Filip, ze ON MA DZIS DUZO WOLNEGO CZASU? :) Faktycznie - bardzo kulturalny:D

Gość gość
Autorka chyba zazdrosna

Gość gość
Nawet jesli jest nadal zainteresowany autorka i i tak drugi raz spaceru nie zaproponuje bo pewnie uznal , ze ona nie jest nim zainteresowana wiec nie bedzie sie prosil o spotkanie

Gość gość
Autorka nie moze przebolec jak on mogl taka gwiazde sobie darować...

Gość Hajime Sugoroku
Nie miałaś czasu wykonać telefonu mimo ze wzięłaś od niego numer? Przecież na miejscu gościa KAŻDY odebral to by jako "mam cię w d***e w każdym sensie poza dosłownym"

Gość gość
Czyli odpuscil