Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci pomiataja brzydkimi kobietami ?

Polecane posty

Gość gość

Tym pieknym oddaja bez slowa cale swoje majatki, nosza je na rekach, robia wszystko co one chca i spelniaja kazde ich kaprysy, a brzydkie kobiety wysmiewaja, obrazaja, nigdy nie udziela pomocy, wyzywaja od kuref jak chca grosza na zycie i dzieci

Gość gość
Nie zauważyłam takiego zachowania.

Gość gość
Nie do konca tak jest. Nie chodzi o sam wyglad ale o zachowanie i sposob bycia. Ja wolę "trzpiotke z blond włosami". Dla takiej dodałbym wszystko. A jak spotykam jakąś mądra czy wręcz przemadrzala - niech sobie sama zarobi jak taka mądra jest.

Gość Mało_stanowczy
Coś sobie ubzdurałaś, bo facet nie postawił Ci drinka?

Gość gość
A kobiety nie gardzą brzydkimi lub co gorsza biednymi facetami?

Gość gość
Gowno prawda

Gość gość
Polak gardzi każdą kobietą - bez różnicy czy jest ładna czy brzydka! I nie ma mowy żeby oddał jej chociaż grosz ze swojego majątku!

Ja w robocie zauważyłem, że brzydkie kobiety częściej mają wredne charaktery od tych ładniejszych. A do jednych i drugich miałem jednakowy, uprzejmy, aczkolwiek chłodny stosunek. Te ładniejsze były raczej neutralne, a jedna sama często oferowała mi pomoc. Te brzydkie: 1) rzucały kłody pod nogi, 2) składały donsy, 3) często patrzyły, żeby dosrać... Raz się spotkałem z dziwnym przypadkiem kobiety, która przez jednych mogłaby być uznana jako atrakcyjna (bo miała fajne głęboko niebieskie oczy). Przez innych, że nie (bo była pulchna). Pamiętam, że miała ogromny ładunek agresji w sobie. A, że się nie starają o brzydkie, nie ma się co dziwić... Każdy normalny człowiek szuka komfortu i chce otaczać się pięknem, a nie brzydotą... Kobiety też nie chcą brzydkich facetów i mówią o tym wprost. Dlaczego zatem faceci mieliby nadskakiwać pasztetom-kobietom?

Gość gość
100 % racja, do ktorej sie faceci nie przyznaja

Gość gość
faceci oddadza wszystko co maja i beda na kazde skinienie pieknej kobiety, a brzydka nawet w drzwiach nie przepuszcza tylko beda wysmiewac sie z jej wygladu "swinia" "locha" "krowa" "tlusta baba" "babochlop" "paszczur" "pasztet" - tak sie zwracaja faceci do brzydkich kobiet a pieknym kupuja kwiaty, bizuterie, droge ciuchy i kosmetyki, zabieraja na wakacje pod palmami, roztrwania kase na kazda zachcianke pieknej laski bez bolu du/py , a za brzydka jak musza zaplacic rachunek w kawiarni za kawe w cenie 8 zl to potem biadola ze tylko kase stracili , czego nie ma przy pieknych kobietach na ktorych nie zaluja kasy, moga fochy znosic, moga byc pomiatani przez nie, a jak brzydka cos niemilo powie facetowi to facet zaczyna ja obrazac od szmat

Gość gość
Faceci są EGOCENTRYKAMI i EGOISTAMI.

Gość gość
Bo brzydkie nie wkładają wysiłku w dbanie o siebie, dlaczego ktoś ma włożyć wysiłek w dbanie o nie, skoro one same nie chcą zacząć od siebie.

Gość gość
faceci to pustaki, jak widza piekna kobiete to przestaja myslec a brzydkimi pomiataja, czego to forum jej najlepszym dowodem

Gość gość
gość dziś A kobiety nie gardzą brzydkimi lub co gorsza biednymi facetami? x w zyciu sie nigdy sie z czyms takim nie spotkalam, nie mierz kobiety swoja miara i nie przypisuj im zachowania facetow

Gość gość
Smieszy mnie, ze brzydkim kobietom zawsze faceci przypisuja zle cechy na dzien dobry. To jest tak nagminne na co dzien i powszechne, ze zaraz wszyscy zaczna w to wierzyc nie poznawszy czlowieka. Brzydkie kobiety faceci uznaja za wredne bo nie maja ladnych rysow twarzy, a piekne kobiety na dzien dobry uznaja za mile bo maja ladne delikatne rysy twarzy.

Gość szry
tak sie dzieje w naturze, jedyne co mnie smieszy w tej sytuacji, to jednoznaczne obwinianie tylko i wylacznie jednej plci. a to co opisujecie to zachowania LUDZKIE - ktore nie zaleza ani od plci, ani od kultury, ani od granic panstwowych. przestancie zyc zludzeniami i za swoje antypatyczne charaktery i zachowania obwiniac mniej lub szerzej rozumiana atrakcyjnosc. to do niczego nie prowadzi, jedynie poglebiac moze wasze odczucie dyskomfortu i napedzac paranoje, frustraci i frustratki.

Gość gość
Bo k****a bycie z kimś ładnym daje przyjemność a z brzydkim odwrotnie. Ładnego łatwiej pokochać. Takie życie. Miej pretensje do tego co stworzył świat. Kobiety funkcjonują identycznie.

Gość gość
Nigdy bym sie z brzydka nie zwiazal. Jestem przystojny - kiedyś zachorowalem bardzo źle wygladalem, baba od razu mnie zostawila a nie byla bóstwem. Nie widze powodu sie nad nikim litowac. Poza tym o wszystkim decyduje chemia, uczucia od samego ładnego wyglądu tez jej do kogoś nie poczujesz.

Gość gość
gość dziś - ha ha 100% racji. Sama jestem taka sobie i dla Polaczkuff za słaba by zasługiuwać na adorację, ale za to niektórzy chcieli mnie jako tymczasowy materac do poskakania póki jaka miss powiatu się nie trafi. :D Fakt, byli też tacy którym się naprawdę podobałam, oni mi niestety nie i ci potrafili skakać koło mnie jak pieski, co było żałosne. A jak facetowi się nie podobam, to od razu widać, bo ma minę jakby chciało mu się s/rać i rzygać jednocześnie. Coś niesamowitego. :D

Gość gość
Znam takiego, dla którego baba może być obleśną, byleby w seksie spełniała wszystkie jego zachcianki, ma teraz taka o cechach, które uważał za dyskwalifikujące kobietę, ale ta mu pasuje bo patrz wyzej:p

Gość gość
A dlaczego kobiety pomiatają brzydkimi facetami, a za przystojniaka są w stanie oddać serce?

Gość gość
gość dziś gość dziś A kobiety nie gardzą brzydkimi lub co gorsza biednymi facetami? x w zyciu sie nigdy sie z czyms takim nie spotkalam, nie mierz kobiety swoja miara i nie przypisuj im zachowania facetow x Ja się z tym wiele razy spotkałem gardzą i to jeszcze jak

Gość gość
Ja się nie uważam za piękność, a wielu było we mnie zakochanych a zabój ;)

Gość gość
I co,zabili sie?

Gość W lokach
Witaj Kochany Edelgaście, co tam słychać u Ciebie? (Beruthiel z tej strony, mam tymczasowy nick: W lokach). Pozdro i całusy :)

Gość gość
z takiego samego powodu z którego kobiety pomiatają brzydkimi facetami - odstręczają ich wyglądem

Gość gość
gość 2018.05.13 na pewno gardzi antynarodową mizoandryczką jak ty

Gość gość
Dla mnie najbardziej imponujaca u faceta jest odwaga siła tez ta fizyczna opiekunczosc inteligencja zaradnosc zyciowa..uroda jak i kasa małoistotne..wolałabym faceta silnego odwaznego przecietnego niz wymuskanego bogatego zniewiesciałego Wozniaka Staraka

Gość gość
Czy tak takiego Ibisza albo Ciachorowskiego