Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko dla kobiet temat

Alez w****il mnie pewien facet przeczytajcie proszę

Polecane posty

Gość Tylko dla kobiet temat

Temat tylko dla kobiet, nie zycze sobie prawikow tutaj. Od jakiegos czasu spotykalam sie z pewnyn kolesiem, niby wyksztalcony, ma porzadna prace, mieszkanie, ale ma chyba jakis problem ze soba, z komunikatywnoscia. Wczoraj mielismy sie spotkac, isc do kina, podalam godzinę, miejsce, a on "to w końcu kino czy basen?" k***a skad mu sie ten basen wzial, jak pisalam kino? A dodan, ze wcześniej bylismu raz na basenie, ale teraz umawialismy sie na cos innego. Nie odpisalam mu i poszlam sama... Czy wy tez kiedyś spotkałyscie z czyms takim, żeby dorosly facet był tak niekumaty?

Gość gość
dasz mu w pupe to zaskoczy łajza

Gość gość
Mój facet tez taki trochę niekumaty jest.Mówisz mu cos,a on niedługo potem o to pyta lub zupełnie przeinacza.Wynika to z tego ze ta osoba zupełnie Cie nie słucha,myśli o niebieskich migdalach.Ja juz się przyzwyczaił am,chociaż w******jace to jest strasznie.

Gość gość
Nie jest niekumaty, tylko zwyczajnie nie przywiązuje większej wagi do Waszej znajomości. Gdyby mu na Tobie zależało, wiedziałby co i kiedy mu przekazujesz. Pewnie spotyka się też z innymi, a Ciebie traktuje jako poboczną rozrywkę.

Gość gość
10:59 czy on jest umyslem scislym? Bo zauwazam, ze zazwyczaj faceci po technicznych kierunkach są tacy niekumaci. Jak z nim wytrzymujesz?

Gość gość
Nie, ale za to często spotykam takie baby jak ty co z byle g****a robią problem.

Gość gość
A ja nie mam zamiaru nianczyc dorosłego człowieka

Gość gość
Albo pomylił babki którym odpowiada, częsty przypadek :D

Gość gość
Mozecie dalej snuc wasze teorie, jak dla mnie to on moze pisac z milionem kobiet, jakos mi nie zalezy, ale chodzi o to, ze nawet jakbg to byla moja kolezanka to bym sie wkurzyla, tyle, ze nie mam tak irytujących, glupich kolezanek