Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Druga oszukana

On ma dwie!

Polecane posty

Gość Druga oszukana
gość dziś to jej chata, przecież umiem rozpoznać po zdjęciach wcześniejszych, czytać też umiem. Poza tym za dużo tam babskich d**ereli wszędzie. Mi to w ogóle te relacje wyglądają jak jakieś odstraszacze, jakby ona wiedziała że tych bab jest więcej, że mogą to oglądać i pokazywała, że on jest jej. śmiesznie to brzmi ale tak i to wygląda, jakby dwudziestokilku latka była cwańsza niż trzydziestka :D

Gość Znam Autorkę
Znam Autorkę tego tematu. Południe Polski pozdrawia :)

Gość Druga oszukana
Bardzo mi miło w takim razie, że ktoś mnie rozpoznaje :D

Gość Norbee
Autorko, to iluzja, że chcesz tego faceta. Prawdzią rzeczą, którą chcesz posiadać są te przyjemne reakcje na jego wygląd, czyny, słowa. Przywiązujesz się tak naprawdę do tego, co powstaje w Tobie w reakcji na obraz jego osoby powstały także w Tobie. Gdy ten obraz przestanie być taki atrakcyjny, lub reakcje się zmienią, to umysł zacznie szukać innego faceta, by znowu odczuwać przyjemność. Ten schemat powiela się wielokrotnie w różnych sferach życia i dlatego ciągle biegamy za czymś i jesteśmy wiecznie nienasyceni. Da się to zmienić.

Gość Druga oszukana
Cóż bardzo podobają mi się inteligentni mężczyźni, on mi nawet nie do końca wyglądem odpowiadał nawet więc jestem pewna że aż tak bardzo go nie idealizuję, poprostu bardzo mi się podobał w inny sposób, coś mi nie grało byłam na tyle czujna żeby to sprawdzić, mimo, że czułam się przy nim jak odurzona jakimiś narkotykami. Spotykałam się z innymi, mimo atrakcyjności fizycznej (nawet niektórzy mnie pociągali) i innych zalet czułam że to nie to. A ten jedno spotkanie i "wow"

Gość gość
Norbee dziś Lepiej bym tego nie ujęła. To niestety tak może wyglądać. Dlatego przy wyborze człowieka na życie trzeba się kierować nie emocjami, a rozumiem. Co mówi rozum? Że to człowiek niegodny zaufania. A co emocje? wooooaaaacha! To ten sam mechanizm co przy nastolatkach kochających się w badboyach, gwiazdach rocka itp. Jazda na emocjach. Można tego w życiu spróbować, ale trzeba się liczyć z konsekwencjami, które są różne (jak dla ćmy przy płomieniu): od żadnych (ot, przygoda), przez rozpieprzenie emocjonalne (pozdrawiam) po zniszczenie własnej psychiki, życia, kariery. To męski odpowiednik femme fatale. Przemyśl kwestię czy warto. Nie zapomnisz go do końca życia, a to niestety może skutkować tym, że zostaniesz sama do końca życia, albo nawet w związku po wielu latach będziesz do niego wzdychać (pozdrawiam) ukradkiem. Sama to sobie robisz... Wybór Twój.

Gość gość
Dlaczego baby sa takie głupie? Nie czytałam całego tematu, a jedynie pierwszy post autorki. Dlaczego kobiety walczą o faceta, ktory bez żenady spotyka sie na równi z innymi? I a dodatku z nimi sypia?:O Ja bym nie chciała sie z nim dalej spotykać, nawet gdyby tylko chodził z inna na kawę. A Faceci olaliby taka kobietę bez żalu, a nie dalej obmyślali plan co zrobic, zeby wybrał mnie:O

Gość gość
Po co wypisujecie te eseje, facet kocha wszystkie kobiety i nigdy nie bedzie wierny, zawsze trzyma pare srok za ogon. Szkoda czasu na te mądrości.

Gość gość
Może znalazł tutaj: http://datezone-pl.pl :) Rejestracja bez potwierdzania telefonu więc kto wie :) ?

Gość gośćifez
Yyyyyy troche mnie przeraża, to jak piszecie (autorka przynajmniej), ze niech sie tam spotyka z innymi, ale byleby nie było Seksu, Przeciez ma prawo wyboru itp itd... :O Nigdy nie spotykałam sie rownocześnie Z wieloma facetami, nie chciałabym byc dla kogos opcja, w ogole tego nie rozumiem - nie kluloby was, ze facet chodzi z inna na randki?:O nie rozumiem tego i nie popieram. Śmieszy was, ze oczekuje sie jakiejś wyłączności/lojalności, nawet kiedy to jest początek?

Gość gość
Masz 30 lat to i moze przynajmniej znasz jedna, mądra osobę, która dobrze tobie życzy. Idź do tej osoby i pogadaj a nie tutaj szukasz rad od ludzi z którymi nie poddałabyś sobie nawet ręki . Masz zasady to rozwiń je o jeszcze jeden punkt: nie opowiadaj o sobie w internatach.

Gość gość
30 Lat i pytasz sie, dlaczego facet trzyma Cie z zanadrzu? Serio? Nie wiesz, ze faceci chcą przede wszystkim bzykać? Wiernych, takich, ktorzy nie zdradzają, mozna na palcach zliczyć:O Piszesz, ze dzieki temu, ze miałaś jednego partnera, uniknęlas wielu problemów. A moze wlasnie gdybys miała jeszcze ze 3, to byłabyś bardziej zahartowana? Tamten Cie oszukiwał latami, ten bez żenady ma inna, z deszczu pod rynnę. I jeszcze pytasz co robic.

Gość czerwonamiska
Może lepiej odetnij się, żebyś nie cierpiała.

Gość gość
Autorko wiać od babiarza ! Gdybys tylko dala sie przelecieć to sypial z wami dwoma .Mój ojciec przed slubem spotykal sie z dwiema kobietami.Matka to odkryla i pozbyla sie rywalki a teraz tego żałuje bo ojciec cale zycie ja zdradzal nawet swiezo po ślubie ! Teraz sa po rozwodzie.

Gość gość
I niech mi tu nikt nie wciska ze to nie ma znaczenia i nic sie nie stalo! Bo z nia nie spal ! Ale sypia z tamtą i z autorka chcial ale ona nie chciala.To o czyms swiadczy ,o tym ze to kobieciarz i tylko wiać,chyba ze chcesz byc kolejna dziurą do zapychania.Bo on zadnej z Was nie traktuje poważne .

Gość gość
Posluchaj skarbie ! Ten facet to nie milosc tylko uzaleznienie.Wiem z doswiadczenia ze faceci z kompleksami robia sobie otoczke z kobiet.To dziala na inne kobiety gdyz podswiadomie jest dla nich dobrym samcem.U ciebie to na poziomie podswiadomosci tez zadzialalo.Odejdz bo jestes tylko otoczka, on z ciebie czerpie energie.Moze zagraj ,ze tez masz przyjaciela tak jak on przyjaciolke i zobaczysz ze na to sie nie zgodzi,gdyz nie bedziesz dla niego energetyczym pokarmem.Jemu sa potrzebne takie sierotki jak ty zeby karmic swoje ego.Jestes juz podlaczona do jego kanalow energetycznych ,i to on z ciebie ciagnie.Jesli tego nie przerwiesz ,zostaniesz zjedzona od srodka,a on bedzie rozkwital ze swoja przyjaciolka ,bo ty do tego mu sluzysz.Oczysc sie energetycznie bo widze ze jestes dla facetow latwym pozywieniem.

Gość gość
gość dziś Możesz rozwinąć tę myśl, albo podrzucić mi jakąś literaturę w necie na ten temat? Mam wrażenie, że miałam podobnie.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć jakie on ma prawdziwe zamiary, co myśli, co czuje do Ciebie, jaka jest szansa na przyszłość , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
9. 55 Ma rację. Miałam tak samo i do dziś do niego wzdycham. Mimo 30 lat na karku.. Dokładnie tak było, ( jest) jest mężczyzna bardzo urokliwym i czarującym do tego inteligentny i przystojny . Normalnie strzał w 10 Jeden i największy minus dyskfalifikujacy to żona. Ale mezczyzni tego typu , wielbieni przez większość kobiet , karmią swoje ego. Wodzą za nosek baardzo umiejętnie i te ich gentelemńskie zachowanie, te dobre maniery .. 4 lata się męczyłam. Do dziś o nim myślę. Cała energię że mnie wyssał. Dziś to zrozumiem, jak to działa.. Na szczęście nie jestem kobietą za nadto emocjonalna i rozum wziął górę. Autorko wątku: odpuść. Ja tak zrobiłam. Musiałam przepracować ten temat ale dziś mam na koncie lekcje życia niemalże. Wiem że dobrze zrobiłam.

Gość gość
Powiedz tamtej dziewczynie, pokaż wiadomości, zrób parę zdjęć. Chytry dwa razy traci, niech poczuje te słowa na własnej skórze :)

Gość gość
gość dziś brzmi znajomo.... Wzdychałam wiele lat, minęło 15 a ja się jeszcze nie wyleczłyma do końca. Dalej pamiętam, rozpamiętuję. Męska femme fatale...

Gość gość
to mnie tak gość zwodził i grał na 2 fronty przez 3 lata.. był taki sam dokładnie jak opisujesz swojego. Okazało się, że wcale nie zamierzał wybierać między nami, bo wybraną dziewczynę miał już dawno, a te inne były tylko po to, żeby ego mu połechtać, dowartościowywał się, jaki to wspaniały jest, że ktoś tyle czasu za nim wzdycha.. takich typków natychmiast trzeba olewać, żałuję, że nie byłam silniejsza i że nie olałam tego swojego od razu

Gość gość
najlepsza jest konfrontacja,a nie skomlenie i ukrywanie sie.Jedyna taktyka na wampira emocjonalnego.Wbicie kolkaw serce,zanim z ciebie wszystko wyssie.

Gość Druga oszukana
Na razie cisza, może wybrał już albo może znalazł dwie kolejne i nie ma czasu biedaczek. W każdym razie, szkoda mi tego bo to mogło mieć potencjał ale, nie mogę się doczekać jego reakcji na "nie jestem już zainteresowana". Z tego co widziałam to właśnie się opala nad jakąś rzeką :D Aż mu zazdroszczę życia, będę mu szczerze współczuć jak dopadnie go karma.

Gość gość
Jak wbić wampirowi kolec w serce? Chętnie się dowiem.

Gość Oszukana rowniez
Tak czytam wypowiedzi i to co autorka planuje...hmm przezylam cos podobnego zaledwie kilka tygodni temu. Facet do mmoe wzdychal juz od roku jak tylko dowiedzial sie ze jestem singielka zaczal bardziej odwaznie mnie zaoraszac na drinka na spacery itp.wypisywal...zaczelismy sie wiec spotykac ale nie dopuscilam do czegos wiecej bo cos mi w jego zachowaniu nie pasowalo i pomimo ogromnej chemi ktorej nigdy nie przezylam oraz coraz wiecej podobienstw, ktore nas laczyly w koncu prEz wspolna znajoma dowiedzialam sie , ze jego ex nie jest ex a nawet planuja slub. Owa kolezanka od razu stwierdzila, ze trzeba jej o wszystkim powiedziec , ja wyslalam screenshoty jako dowody. Jemu tylko napisalam , ze wyatarczylo byc ze mna szczerym i zycze mu powodzenia. Na drugi dzien mial do mnie pretensje ale po tym jak zimnym tonem powiedzialam co mysle o takich ludziach jak on i ze nawet sie nim ni3 zauroczylam tak od dzis jest dla mnie powoetrzem. Facet zmienil prace (blpracowalismy w jednej firmie) a ja mam satysfakcje, ze tak a nie inaczej z nim postapilam. Zyczylabym sobie aby jesli ja bym byla ta zdradzana czy oszukiwana zeby i mi ktos pokazal prawdziwe oblicze ukochanego.

Gość gość
13:14 brawo Gratuluję kręgosłupa moralnego:)

Gość gość
Oszukana rowniez A jak ta jego narzeczona postąpiła? Zostawiła go, czy wybaczyła? Bo mógł się wyłgać jakoś.

Gość gość
A Ty nie masz żadnych zajęć że tak ciągle sledzisz ich profile, analizujesz każdy szczegół? Kobieta na jaką się kreujesz raczej nie miałaby czasu i glowy na takie d**erele. Więc albo to prowo albo coś sciemniasz.

Gość gość
Autorki, on chyba już Cie olal skoro się nie odzywa. Ja bym go w tym olaniu ,,wyprzedziła" i czym prędzej napisała mu smsa typu ,,nie jestem już zainteresowana, właśnie poznalam kogoś i się zauroczylam. Nie pisz juz". To będzie strzał w jego ego, a jeśli będziesz czekac aż on się odezwie i wtedy Ty to napiszesz (ze nie jestes zainteresowana) to...możesz się juz nie doczekać bo on może już inne bajeruje i będzie miał ta satysfakcję ze pewnie wciąż wyczekujesz jego smsow, tesknisz i czekasz na kolejne spotkanie a on juz ma Cie gdzies. To TY musisz mieć ta satysfakcję bo ja bym nie odpuściła na Twoim.miejscu... Także pisz tego pożegnalnego smsa ;)