Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszowa sprawa

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, Dziewczyna o względy której zabiegałem ponad 3 miesiące dala mi kosza. Międzyczasie pojawił sie inny chłopak i jego wybrała. Będę musial sie z nią spotkać bo obiecałem jej pomoc w jednej rzeczy (chce dotrzymać słowa). Nie wiem jak będzie wyglądała nasza rozmowa, czy lepiej napisać jej list o podziękowaniu za wspólne chwile, rozmowy itd. ?

Dała Ci kosza, więc tylko zrób, co obiecałeś i nie wracaj do tematu. Listy i tego typu p*****lety nie mają sensu. Zaraz przyjdzie z rozkminą na Kafe i wszyscy będą wieszać na Tobie psy, bo ośmieliłeś się ponyśpsć, że z nią jesteś:) Wracając do tematu - zrób co obiecałeś i na tym koniec. Robisz to, bo dotrzymujesz słowa, a nie dlatego, że chcesz zobaczyć się z byłą. Zaufaj mi:)

Gość gość
Nic nie stoi na przeszkodzie by jej podziękowac osobiście ze te chiwle które razem spędziliście

Gość gość
Nic nie stoi na przeszkodzie by jej podziękowac za chiwle które razem spędziliście

Gość gość
Nie dziękuj, nie bądź c***a! To ostateczne poniżenie! Wykonaj fachowo swoją robotę i na tym koniec. Z dużym prawdopodobieństwem ona będzie próbować jakoś do ciebie wrócić, jak już amancik przepcha jej rurę wielokrotnie a następnie stwierdzi: to jednak nie to. Wtedy też bądź stanowczy i kulturalnie wyśmiej szmatkę.

Gość gość
Traktowałem te dziewczynę jaka ta na cale życie. Widocznie nie bylo nam to dane.

Gość gość
smutne :(

Gość gość
gość dziś - jeszcze spotkasz swoją "drugą połówkę".

Gość gość
16:54 nie mam nadziei juz na to :( Chcę tamtą ale wiem ze nie możemy być razem bo wybrała innego :(

Gość gość
Ludzie czemu tak komplikujecie sobie życie?

Gość gość
pogadaj z nią szczerze. może ni wszytsko jeszcze stracone?

Gość gość
sam nie wiem, zacząłem ją traktować jako dziewczynę na całe życie, ale stało się inaczej :(

Gość gość
delikatnie powiedz co czujesz do niej, moze zostaniecie chociaz znajomymi.