Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzic czy bierze narkotyki...

Polecane posty

Gość gość

Bo go koledzy " czestuja" , bo w pracy ciezko. Zauwazylam, postraszylam ze sobie nie zycze czegos takiego, ze zadzwonie do jego matki i bedzie mogla go zabrac. No niby przestal. Ale ostatnio bardzo chcial, nie pozwolilam, to byl obrazony. Potem przypadkiem wyczailam ze wzial od kolegi. Teraz sie zastanawiam czy mnie w konia nie robi bo ma zachowania straszne, hustawki nastrojow. Ciagle chce spac, ma zly humor, stany deptesyjne, podkrazone oczy, tiki nerwowe. Oczywiscie wypalil do.mnie ze to przez prace i nerwy i jest zly ze go podejrzewam. Wlasciwie zrenic nie dojrzalam, bo praktycznie w oczy nie patrzy. Jest apatyczny wielce niezadowolony, nic go nie cieszy, we wszystkim widzi wielki problem. Jak mu udowodnic? Jak sprawdzic?Ja nie wiem co on w pracy robi. Chce miec pewnosc i wtedy ewentualnie wyrzucic go z domu.

Gość gość
ale jakie narkotyki, jak małe źrenice to opiaty jakieś czy co?

Gość gość
Kupić test w aptece każą nasikac A jak nie to wyj***c za drzwi.

Gość gość
Amfe. Od pol roku maz zachowuje sie tragicznie. Wiecznie zly, niezadowolony, nic go.nie cieszy, ostatnio mial takiego dola ze juz zaczal glupio gadac ze juz go tylko trumna czeja. Oczywiscie jak go pytam czy bierze to mowi ze nie i dogaduje " tak, jestes najmadrzejsza wszystko wiesz". Swoje zachowanie tlumaczy stresem w pracy. Mamy 2 dzieci. Mnie juz to meczy wszystko, jeden dzien jest ok a zaraz jeat mu tak bardzo zle.

Gość gość
Taki test ma duza wykrywalnosc? Czy tylko w dzien gdy ktos bral?

Gość gość
Ja mu wierzylam w ta depresje chcialam pomoc. Ale po drodze wyszly te epizody z amfa wiec boje sie, ze tu tkwi problem.

Gość gość
Zależy co bierze. Nie pamiętam chyba do 7 dni.

Gość gość
amfa i małe źrenice, taaa jasne.

Gość gość
jeśli zaczął, nie przestanie. To tak nie działa. Będzie kłamał i będzie brał i nic na to nie poradzisz. Wpadł i w końcu się wykończy, chyba że trafi na dobrą terapię. Ale to on musi chcieć, na razie pewnie problemu nie widzi, a jak problem dostrzeże, będzie już za późno.

Gość gość
Zdaje sobie sprawe i nie chce walczyc z wiatrakami.juz teraz klamie. Dlatego go wykopie jak co. To juz nie pierwsza sprawa w ktorej mnie oszukal i klamal w zywe oczy. To dla wyjasnienia- ze nie probuje mu pomoc.