Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Czemu

Polecane posty

to dlatego, że straciłaś dziewictwo przed ślubem i jesteś nieczysta a twoje ciało zabrudzone, to że się tak czujesz to wpływ szatana na twoją psychikę, za to, że zbeszcześciłaś swoje ciało uprawiając seks przedmałżeński.

Troche za długie aby przeczytać, ale i tak wуpіеrdаlаj. :D

Odpowiedź jest oczywista. Praktycznie sama sobie w tym temacie odpowiedziałaś. Raz, brakuje ci spełnienia w życiu. Dwa, nie jesteś w stanie go osiągnąć przez swoje kompleksy. Tak trwa twoje błędne koło i będzie się toczyło do póki nie zaakceptujesz siebie w pełni. Zdecydowana większość ludzi szuka związku, drugiej połówki, czy jakkolwiek to zwać. Potrzeba miłości, akceptacji jest naturalną ludzką cechą i nie ma sensu się tego wypierać. Pamiętasz taką starą piosenkę z lat 80?... ona chyba dobrze opisuje twój stan ;) https://youtu.be/cVMJIWb2P9Q

Narodowy, myślisz że brakuje mi spełnienia przez brak związku? Niedobrze bo mam na to tak samo niewielki wpływ jak na fizyczność :( Piosenkę znam. Jakoś mi się smutno zrobiło

Brakuje ci po prostu bolca, ale żaden nmormalny facet nie zechce nieczystej kobiety do związku

przepraszam hedorvika, nie chciałem cie skrzywdzić, nie wуpіеrdаlаj, zostań :(

hedrorivka, czy jak będzie cię 'kochał' twój następny facet, to będziesz myślała o tym jak cię penetrował twój poprzedni??

dziś Tak myślę. Ludzie rozwijający się zawodowo często nie mają czasu na rozwój innych potrzeb. Ty chyba jesteś trochę typem karierowiczki, tak przynajmniej wynika z twojego wpisu, a karierowicze często są bardzo samotni. Można mieć świetną pracę, karierę zawodową, masę znajomych itd, ale są pewne naturalne ludzkie pragnienia, które, gdy nie są zaspokojone zawsze dają poczucie braku spełnienia w życiu.

Gość gość
Tu trynek hendorivke. Nie wiem czemu masz problem ze swoim ciałem jest bardzo sexi, ja bym nie narzekał wręcz przeciwnie :)

Gość gość
hedorivko zabij sie

Gość gość
Herdovika Ja mam wyższy stopień akademicki Mam rodzinę którą kocham Mam super ciało Nie mam kariery I nienawidzę siebie bo mam poczucie zmarnowanego życia Prawda jest taka, że zawsze nam czegoś brakuje i pewne rzeczy docenia się po czasie. Trudno też jest mieć wszystko naraz.

Gość 0:52, a Ty żyj wspaniałym życiem i spełnia swoje marzenia:) Gość 0:58, ile ja bym dała za super ciało:( Zamiast tego całe życie pracuję nad tym by zaakceptowwć jego makabryczną niedoskonałość.

może za dużo pracujesz i za mało dbasz o ciało :P

Gość gość
Jaka jest ta makabryczna niedoskonałość z którą nie da się nic zrobić? Nie to ładne co ładne ale co się komu podoba. Co mi po zgrabnej sylwetce jak mam 34 lata a moje życie wygląda zupełnie inaczej niż miało

Gość gość
jesteś paskudem i taki pozostań mozesz se w związku polatać na latawcu tam cie nikt nie dotknie ehehe