Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w polsce to duży problem??

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie, czy w polsce naprawdę jest dużo facetów, którzy dobrze po 30. nigdy nie uprawiali seksu, z nikim nie byli, nie spotykali się nawet?

Gość gość
To ściema, może jacyś niepełnosprawni, ale to kilkaset osób w skali kraju.

Gość prawi 124
jest coraz więcej

Gość gość
tylko to forum przyciaga takie niedorajdy

Gość gość
no właśnie tak się zastanawiam czy to tylko na tym forum jest takie duże zjawisko, czy w skali całego kraju też? nie chodzi mi o osoby niepełnosprawne, tylko o zdrowe fizycznie.

Gość gość
a jak myślicie, czy facet, który ma te 30 parę lat i nigdy z nikim się nawet nie spotykał, nigdy nie miał seksu jest normalny, czy można to zakwalifikować jako jakieś schorzenie psychiczne?

Gość gość
up

Gość Prawy forever
Ja jestem prawiczkiem parę lat po 30. Osób takich jak ja jest sporo, tylko się ukrywamy ze względu na szykany i drwiny, zwłaszcza ze strony kobiet. Dziś w jakimś programie bodajże na TVP2 był temat o prawiczkach. Co 8 facet po 26 r. ż. jest prawiczkiem. Obejrzałem tylko kilka pierwszych minut, potem zrobiło mi się bardzo smutno i wyłączyłem tv:(

Gość gość
prawy: szkoda, że nie wiedziałem, bo chętnie bym ten program obejrzał. Problem też mnie dotyczy, mam 33 lata. Myślicie, że są jakieś wspólne rysy prawiczków, jakiś wspólny charakter?

Gość gość
up

Gość gość
Ja 30 prawiczek z 150tys oszczędności. Do 27 lat nie szukałem kobiety. Teraz trzy lata bez skutecznie w internecie. Jestem już tym zmęczony i pewnie szybko i 33+ będzie. Kluby to nie moje klimaty nigdy nie byłem, nie pije nie cpam. Jestem graczem może to być powód, gry zawsze zajmują mi dużo czasu później masturbacja i sen.

Gość gość
Tak naprawdę nie wiadomo ilu jest prawiczków po 30 stce, lub po 25 roku życia, bo nikt tego nie powie. A takie badania nie są wiarygodne, biorąc pod uwagę fakt, że nikt nikomu o takich rzeczach raczej nie mówi. Z tego co wiem, to jest coraz więcej prawiczków. Wina ? Pewnie internet, coraz większe wymagania kobiet, niechęć do zawierania małżeństw itp. Prawiczek i rysy twarzy ? Hahaha Nie da się poznać prawiczka, no może w relacjach damsko męskich o wiele bardziej można takiego rozpoznać.

Gość gość
a dlaczego przez 3 lata nikogo nie znalazłeś? popełniałeś jakieś błędy w poszukiwaniach, miałeś nierealne oczekiwania?

Gość Prawy forever
Ja nie chciałem oglądać bo poczułem się jak nieudacznik i to totalny, gdy zaczęli wypowiadać się specjaliści. Zwykle nie myślę o swym stanie bo pogodziłem się z losem ale takie sytuacje przypominają mi o zmarnowanym życiu:( No to jestem rok starszy. Tak, sądzę że cechy prawiczków to nieśmiałość, często fobia społeczna, kiepski wygląd i wzrost, choroby, brak kasy, rzadziej zasady:(

Gość gość
15:45: chodziło mi bardziej o rysy psychiczne.:) pewien charakter, typ temperamentu.

Gość gość
Wielu mezczyzn jest prawiczkami bo kobiety maja konkretne wymagania i kazda chce tego samego wiec kobiety dziela sie mezczyznami. Wiele kobiet mowi wprost, ze wola byc kochanka zonatego niz zwiazac sie z kawalerem.

Gość gość
Ponadto kobiety sa dzis rozwiazle a to tych porzadnych mezczyzn zniecheca do glebszych relacji bez ktorych nie ma u nich seksu.

Gość gość
prawy: rozumiem. Masz-moim zdaniem- bardzo trafne spostrzeżenia, dobrze się Ciebie czyta. Masz jakieś epizody depresyjne, próby samobójcze na swoim koncie? Od razu mówię, że ja takie miałem.

Gość gość
15:50: akurat rozwiązłość powinna pomagać prawiczkom, bo łatwiej jest wtedy znaleźć seks.

Gość gość
dziś nie mam odwagi napisać do jakieś na sympatii a jak do mnie piszą to d****** skąd wiem? Ich konta są usuwane za naruszenie regulaminu a wygląd jak modelki. Szukałem na forach internetowych i mało chętnych kobiet. Właściwie jestem zdziwiony, że tutaj są chętne kobiety. Przeważnie było tak że nikogo nie szuka albo kogoś już ma ewentualnie nie była mną zainteresowana bo np zbyt młoda kobieta.

Gość gość
15:52: cytując klasyka: czy kobieta może być zbyt młoda?

Gość gość
Takie programy o prawiczkach to ewidentna dyskryminacja moim zdaniem. Takie celowa ośmieszanie ludzi, którzy seksu nie uprawiali do pewnego wieku, i potem te gadki, co z nimi nie tak ? To jacyś dziwacy ? Celowe propagowanie seksualnej rozwiązłości, i obniżanie samooceny prawiczkom. Takie programy nie powinny mieć w ogóle miejsca.

Gość gość
Mi przykładowo 30 ;) na seksie nie zależało. Oczywiście w fantazji bardzo ale rzeczywistośc to strach przed alimenty czy przygoda z panią z roksy. Nigdy nie chciałem skrzywdzić kobiety pamiętam jak siostra płakała że też taki będę jak jej ex. Nigdy nie chciałem zaliczać, zawsze wierzyłem w wielka miłość z tą jedyną i nie rozumiałem facetów kolegów którzy nie dążą do ślubu. A czas leciał.

Gość gość
niestety, zwykle z takimi dorosłymi prawiczkami zwykle jest coś nie tak, a w samych programach nie widzę nic złego, jeżeli tylko nie służą ośmieszaniu tych osób.

Gość Prawy forever
Gość 15:51 Dzięki, choć to raczej nie powód do dumy, bo moje spostrzeżenia wynikają z własnych doświadczeń i przegranego życia. O samobóju często myślę ale boję się je popełnić. Zawsze może nie wyjść i mogę zostać warzywem. Nie chcę też robić kłopotów rodzinie. Mam fobię społeczną i co jakiś czas krótkie okresy dużego smutku, załamania.

Gość gość
ja jestem całkowicie aspołeczny, nigdy nie rozumiałem ślubów, dłuższych związków, jeżeli miałbym zdecydować się na seks to raczej z kimś na kim by mi nie zależało, z dziewczyną raczej sporo młodszą (mam 33 lata).Na codzień z trudem w ogóle wytrzymują kontakt z ludźmi.

Gość gość
dziś ja problemu w wieku nie widzę ale takie 17-22 myślą że jeszcze mają czas, szkole czy chcą się wybawic, mało która myśli wtedy o mężu

Gość gość
prawy: ja kiedyś dużo się ciąłem, nie byłem w stanie patrzeć na ludzi, chodziłem po dworzu tylko nocą, żeby nie spotykać ludzi. Teraz już na szczęście tego nie robię, ale nie wiem, czy tak koło 40. ze sobą nie skończę.

Gość gość
16:00: a Ty chcesz już założyć rodzinę?

Gość gość
Słyszałem, czytałem, że ludzie, którzy popełniają samobójstwa w następnym życiu dalej będą się mierzyć z tymi samymi problemami.