Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w polsce to duży problem??

Polecane posty

Gość marawstala
No ok. ale odnioslam sie do Twojej pierwszej wypowiedzi : ) dlatego napisalam, ze nie musisz sie przymuszac

Gość gość
no właśnie, dlaczego faceci się tak tego wstydzą, w końcu to normalna ludzka rzecz.

Gość gość
mara: nie chcę się przymuszać, tylko nie wiem dlaczego tak jest, że mnie nigdy nie ciągnęło do seksu? Przez to w ogóle nie ciągnie mnie do dziewczyn.

Gość gość
Zielona a Ty dała byś się brać codziennie? By ją lubię przrd snem się zlac. X dziś Bo to wstyd być samcem i nie zamoczyc. Z drugiej strony lepsze tu niż alimenty. Ja słyszałem historie że chłopak przeleciał matkę siła bo koledzy się z niego śmiali... :s

Gość gość
dziś ja tak miałem do 10roku życia później już marzyłem o seksie co ciekawe z dojrzała kobietą a jaki problem miałem bo nie wiedziałem jak sobie ulżyć się nawet kubek z wodą bzykalo xD trochę trwało zanim wpadłem na pomysł ze to można ręką.

Gość gość
gość dziś no właśnie, dlaczego faceci się tak tego wstydzą, w końcu to normalna ludzka rzecz X Kobiety chca roochaczy

Gość marawstala
Serio nie mam zielonego pojęcia, moze masz bardziej wysublimowany gust : ) gorzej gdybyś był tzw "psem na baby" to jest trochę zenujace : )

Gość marawstala
Trzynasty, nie boj nic kupie Ci przescieradlo nieprzemakalne : )

Gość gość
Wg kobiet muzulmanin gwalcacy kobiety i uprawiajacy seks ze swoja kilkuletnia dziewczyna jest lepiej widziany niz ktos chcacy milosci i zwiazku.

Gość gość
mara: wysublimowany gust? co masz na myśli?

Gość gość
To też prawda że kobiety myślą odwrotnie niż faceci i chcą doświadczonych. Prawiczek kojarzy im się z chłopakiem który nie trafi do dziurki, który nie wie jak wygląda wagina co jest gdzie i po co, który szybko dojdzie i będzie po zabawie, który ma stuleje. A to wszystko nie prawda. Przynajmniej u mnie. Więc dochodzi do sytuacji że chłopak kłamie a przed seksem wali konia by za drugim razem a ona myśli że prewszym wytrzymać chociaż dłuższą chwilę.

Gość marawstala
A jaki masz gust? : )

Gość gość
Zielona ja nie ma zamiaru walić konia będąc z kobietą. Jak chcesz komuś zmarnować życie to nie mi!

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem 27 letnim i jestem bardziej dewiantem seksualnym, i do seksu mnie zbytnio nie ciągnie. Czasami lepiej być dewiantem.

Gość gość
mara: jaki gust? co masz na myśli?

Gość marawstala
Nie jestem psychologiem : ) nie wytlumacze dlaczego tak jest, po prostu tak jest i tyle : )

Gość gość
szkoda, bo bardzo chciałbym poznać wytłumaczenie tej swojej dziwnej przypadłości.

Gość marawstala
A czy wszystko musi mieć jakas nazwę : ) Ja tez nie wszystko jestem w stanie zrozumieć co dla innych jest całkiem normalne

Gość gość
ale nie uważasz, że w wieku 33 lat to bardzo dziwne ( może nawet nienormalne), żeby nigdy z nikim się nie spotykać? naprawdę nigdy nie miałem nawet bliższej koleżanki.

Gość gość
up

Gość marawstala
Nietypowe, to fakt ale z drugiej strony z tego powodu chyba chory sie nie czujesz?

Gość gość
A ja bym chciał, zielonej golic pusie :)

Gość gość
mara: czuję się, miałem wiele epizodów depresyjnych, dwie próby samobójcze. Takie rzeczy nie przechodzą bez echa.

Gość marawstala
No ale chyba nie z tego powodu, ze jestes sam?

Gość gość
Zielona zapusc włosy czasami tam na dole to seksowne :)

Gość gość
głównie z tego powodu, z nieumiejętności wejścia w świat, spotkania się, zaprzyjaźnienia z kimś.

Gość gość
Ale głupoty tu wypisujecie. Prawiczki są same na własne życzenie. Nie podrywają, nie potrafią flirtować, podbijają do kobiet z wyższej półki a potem zdziwieni, że dostali kosza i później już nawet nie próbują, bo nie widzą sensu. Najpierw spójrzcie na siebie a potem szukajcie kogoś ze swojej półki a nie od razu marzy wam się Penelope Cruz :) Żegnam.

Gość gość
mara: to dla Ciebie takie dziwne, tak trudno to zrozumieć?

Gość marawstala
O godz 16:25 napisales cos co trochę temu przeczy tzn sadzilam, ze Ci nie zależy... trochę sprzeczne informacje dostalam

Gość marawstala
W sumie to tak, nie rozumiem...