Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w polsce to duży problem??

Polecane posty

Gość gość
16:04: ja nie wierzę w przyszłe życia.

Gość gość
16:02 Ja do dzisiaj chodzę po zmroku, unikam komunikacji miejskiej. Boję się ludzi, zwłaszcza kobiet. Gdy widzę dziewczynę która się na mnie patrzy, spuszczam wzrok.

Gość Prawy forever
Post wyżej (16:06) był mój:o

Gość gość
Ja jestem ateistą i nie wierzę w życie po śmierci. Czasem obecne życie bywa piekłem. Lepiej by kolejne nie nastąpiło:o

Gość gość
Może mój czas nadejdze koło 35-40 jak będę miał 250tys i kobiety w tym wieku będą bardziej zdesperowane. Szkoda tylu lat bez seksu w młodym wieku ale co poradzić. Też z byle jaką nie ma co sie wiązać co będzie łaskę robić że raz na miesiąc majtki zdejmie. Ja potrzebuje przynajmniej trzy razy w tygodniu. Chcę być szczęśliwy a nie uzerac się z jakąś tylko dlatego że presja społeczeństwa.

Gość gość
może odpowiecie na pytanie z tematu: czy problem prawiczków jest duży w pl i co za niego odpowiada?

Gość gość
putin ?

Gość gość
16:13: ja mógłbym związać się z dziewczyną, z którą nawet w ogóle nie miałbym seksu i do niego bym nie dążył, mogłaby mnie w ogóle seksualnie nie pociągać, ale miałbym o czym z nią rozmawiać, spędzać wspólnie czas.

Gość gość
gość dziś Odpowiedź jest prosta: kto nie ma kasy, wyglądu, gadki, ten nie rücha:(

Gość gość
dziś oczywiście, że nie w głowie mi głupoty, czy w ogóle są faceci po 30 którzy chcą jeszcze się zbawić? Nie wiem może i są, mi się marzy spać razem miłość zawsze tak milem :(

Gość gość
16:18: mi na samą myśl o spaniu razem robi się niedobrze. Prędzej szukałbym koleżanki do porozmawiania, spotykania się co jakiś czas. Mam 33 lata.

Gość marawstala
Na portalach randkowych możecie kogoś poszukać : )

Gość gość
mara: a jak myślisz skąd może się brać ta niechęć do wchodzenia w bliższe relacje, ja nie wyobrażam sobie w ogóle siebie uprawiającego seks, nie wyobrażam sobie być z kimś.

Gość gość
dziś teoretycznie ja też, nawet byłem w takim czymś już i byłem zadowolony, tylko to była kuzynka i nie mogliśmy... w praktyce czuł bym się gorszy, nieatrakcyjny, nie facetem. Wiem że kobiety są różne jedna chce pięć razy dziennie inna mogła by tego w ogóle nie robić. Tutaj też trzeba się dobrać odpowiednio do potrzeb. Myślę że kobieta która nie chce się bzykac ma jakieś kompleksy lub problemy i trzeba jej pomóc. Nawet jeśli nie ma z tego przyjemności to powinna chcec dać przyjemność partnerowi. Tak jak on zmusza się do zakupów czy spaceru który może uważać zupełnie za bezsensowne rzeczy.

Gość marawstala
Nie wiem, ale nic na sile : ) wcale nie musisz wstępować do klasztoru by moc żyć w pojedynkę

Gość gość
dziś To ciekawie masz bo u mnie to czasami stoi wyżej niż seks. U d***** to strasznie drogie za noc, średnio 2500! Nieźle by się zdziwiła gdyby facet po prostu z nią pospal :)

Gość gość
16:28: w związku trzeba się odpowiednio dopasować, a nie zmuszać i poświęcać jeden dla drugiego. nie chodzi mi o relację z rodziną, tylko o relacje damsko-męskie.

Gość gość
mara: na razie żyję w pojedynkę, chociaż z rodzicami i siostrą w małym mieszkanku, więc jest i tak ciasno.

Gość gość
gość dziś Z Tylko jesli chcesz tylko seksu ale jesli masz wyzsze wartosci i chcesz zwiazku i rodziny to rozwiazlosc kobiet przeszkadza.

Gość gość
16:34: a Ty chcesz związku i rodziny, bo ja nie. Przynajmniej na pewno nie chcę rodziny, na samą myśl robi mi się niedobrze.

Gość marawstala
Miałam na myśli kawalerski żywot : )

nie znam nikogo po 20 roku zycia kto bylby jeszcze prawikiem. zreszta co to za problem isc na seks.

Gość gość
mara: raczej nie nazwałbym tego kawalerskim żywotem, raczej życiem na kupie.

Gość gość
dziś To prawda ale zmiennych jest dużo więcej i to zastanawiające, że ktokolwiek łączy się w pary. Ja znam rozwód kobiety która chciała trzy razy w tygodniu ja wtedy mówiłem siosrze że bzykal bym tą jej koleżanke codziennie a jej facet miał chęć raz na dwa tygodnie. A teraz weź pod uwagę że seks jest bardziej rozbudowany i np kobieta może nie chęć seksu oralnego albo nie pozwalać na fetysz stóp jeśli ktoś ma takowy. Do tego wiele kobiet niechętnie mówi o tych sprawach przed faktycznym zblizeniem a nawet po. A ty tylko seks, kobecie może nawet nie pasować wzrost czy brak prawa jazdy ostatnio czytałem opis na sympatii, by poniżej 185 i bez prawka do niej nie pisali, aż się prosilo by napisać że jeszcze dwa centymetry i było by tak fajnie... :)

Gość gość
Oliwier96 dziś Na sam seks to nie problem ale jak chcesz byc w udanym zwizku i zalozyc rodzine to juz jest problem bo brak odpowiednich kobiet.

Gość gość
Czy jest obowiazek spowiadania sie, kto z kim i kiedy? Facet na poziomioe o takich rzeczach nie opowiada, wiec trudno powiedziec jak z tym jest.

Gość gość
A myślisz że ja kolegom mówiłem że jestem prawiczkiem? Już na 18 poszła plota że jeżdżę do dziewczyny na seks.

Gość gość
precz z rodziną, na huja ci rodzina?

w temacie seks wymieniony jest w pierwszej kolejnosci wiec nie wmawiajcie ze temat jest o czyms innym.

Gość gość
Duzy problem to ma Przemo bo ma stuleje:-D