Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaakceptować siebie? Jak uwierzyć?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 17letnią, wysoką, szczupłą o długich kręconych włosach dziewczyną.. Tak wstępnie :) Przez to że szybko rosłam mam rozstępy na udach, pośladkach a nawet łydce. Nie mogę na to patrzeć. Tym bardziej na to że nie mam piersi. Większość z was pewnie napisze, że przesadzam, ale taka jest prawda, nie mam ich wcale. Przez to czuję się mniej kobieco, nie mogę na siebie patrzeć, również przez to boję się być w związku z chłopakiem. Boję się wyśmiania, że nie będę mogła sprostać jego oczekiwaniom. A nie ukrywam mam powodzenie u płci przeciwnej i boli mnie to że zraniłam już tyle chłopaków którzy mnie podrywali, nawet wyznawali miłość a ja ich wszystkich odrzucam dlatego że nie akceptuje siebie, boję się co o mnie pomyślą jak zobaczą mnie w bieliźnie.. Przez to potrafię płakać w nocy.. nikt nie wie o tym, bo na co dzień jestem wesołą, pełną energii dziewczyną.. Brakuję mi osoby do której mogłabym się przytulić aby poczuć się bezpiecznie.. Jak zaakceptować siebie, aby w końcu dać chłopakowi szansę, nawet temu co mi się podoba..?

Gość gość
Jak miałam 17lat to siedziałam w książkach a nie myślałam o tym żeby pokazywać się w bieliźnie chłopakom. Pomyśl, może to specjalnie masz te rozstępy bo z tego co opisujesz już dawno byś chodziła na prawo i lewo?

Gość gość
Nie chodziło mi o to aby pokazywać się każdemu chłopakowi, świecić dupa na prawo i lewo. Ale mojemu chłopakowi, którego będę kochać, a to różnica prawda?

Gość gość
gość dziś Pomyśl, może to specjalnie masz te rozstępy bo z tego co opisujesz już dawno byś chodziła na prawo i lewo? xx Czy ty masz coś z głową, czy przez ciebie przemawia tylko gorycz i zazdrość ? Specjalnie ją natura ją pokarała do przodu rozstępami, żeby sie dziewczyna nie puszczała - no głupszej analizy nie mogłaś wymysleć.

Gość gość
Autorko, przecież on widzą że masz mały biust i jakos im to nie przeszkadza, nie sądzę że zakładasz wielki push-up i wypychasz go skarpetkami. Sama się niepotrzebnie blokujesz w głowie.

Gość gość
Chłopak pokocha Cię za to jaka jesteś a nie jak wyglądasz. Prawdziwy mężczyzna nie będzie zwracał uwagi na Twoje rozstępy, czy małe piersi a na to jaka Ty jesteś z charakteru :)