Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witajcie mamusie i przyszłe mamusie :-) mam do was pytanie,wiem że powinnam zrobić test ciążowy w terminie spodziewanej miesiączki,ale jestem bardzo niecierpliwa. Ostatni okres miałam 19.04 a dni płodne według aplikacji wypadły od 27.04 do 03.05 kochaliśmy się z partnerem 28,29,30.04 i 02.05 w owulacje :-) Do okresu mam jeszcze 2 dni i zawsze na okres miałam silny ból brzucha a dziś obudziłam się z mdłościami,mogę cały dzień spać i zastanawiam się czy nasza upragniona fasolka już jest. Proszę was o pomoc i dziękuje za każdy komentarz :-)

Gość gość
mmm zupa z ploda

Za zbędne komentarze dziękuje. Swoją odpowiedzią pokazujesz swoją dojrzałość,której raczej jeszcze nie masz

Gość gość
Zrób test. Jeśli te objawy które masz są spowodowane ciążą, to na teście bankowo wyjdzie druga kreska. Jeśli nie wyjdzie, to albo nie jesteś w ciąży a te objawy to pms lub wyolbrzymiasz, ewentualnie jesteś w ciąży ale bardzo wczesnej i możesz powtórzyć test po tygodniu jak nie dostaniesz miesiączki.

Gość gość
Może to ciąża a moze nie. Innej rady jak test nie ma i szczerze mówiąc nie bardzo jest nad czym debatować.

Gość gość
nikt tu nie jest wróżką, głupota jest takie gdybanie

Gość gość
zabij sie

Gość gość
Zrób test kochana, jeśli wyjdzie negatywny, to powtórz za kilka dni. Jeśli dalej będzie negatywny a miesiączka się nie pojawi, to leć do ginekologa :p

Gość gość
Ja też tak miałam i byłam w ciąży...nawet o tym nie wiedziałam. Jeżeli jesteś z okolic Tych to mogę poleci super lekarza www.ginekolog-usg.tychy.pl. Ja tam chodziłam i nie zamieniła bym lekarza na innego.

Gość gość
powinnaś zrobić test, najlepiej 3 dni po terminie miesiączki. Swoją drogą aplikacje w telefonie są mało wiarygodne. Dużo lepszym rozwiązaniem byłby mikroskop owulacyjny

Gość gość
Gratki ☺

Gość gość
Pamietajcie przyszłe mamusie, że KP jest bardzo ważne i trzeba sie do tego dobrze przygotiwac metytorycznie, dlatego polecam stonę hafija.pl gdzie zawarte są najrzetelniejsze informacje o Karmieniu Piersią.