Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

islam to NAJGŁUPSZA z religii

Polecane posty

Gość gość

"Islam to najgłupsza z religii , a Koran jest kiepsko napisany" - zgadzacie się z tymi słowami?

Gość gość
to słabo powiedziane, bo Mahomet to był oszust rządny władzy, morderca i pedofil, to szok, że powstała taka zdegenerowana religia i wciąż istnieje. Powinna być zakazana!

Gość gość
dlaczego wiele ludzi - również an zachodzie - przedstawia Islam za coś bardziej wartościowego od Kościoła katolickiego. Europa upadnie kulturowo przez islam i muzułmanów!!!

Gość gość
Europejki chca byc gwalcone! A islam poza pedofilia i g***tami oraz zabojstwami innowiercow itd. Nie jest taki zly. To jedyny system polityczno-spoleczny, w ktorym mezczyzna ma jeszcze jakiekolwiek prawa. W europie czy usa kobiety maja lepiej niz mezczyzni a kobiety sa zdegenerowane.

Gość gość
:classic_cool:

Gość gość
kobiety islamu kiedyś się zemszczą na facetach za te wieki zniewolenia i ogłupiania, muzułmanów należałoby wymordować dla dobra ludzkości

Gość gość
wydaje mi się ludzie przedstawiają teraz ISLAM ZA BARDZIEJ WARTOŚCIOWY OD kościoła KATOLICKIEGO dlatego bo - w XX wieku tj. po drugiej wojnie światowej - w Kościele źle się działo - myślę tu o tych wszystkich aferach w kościele w XX wieku... Pamiętacie jak jeszcze Jan Paweł II był papieżem ? Ludzie go krytykowali... mówili że był złym papieżem .. Czasem po głowie mi chodzi że rzeczywiście - islam TERAZ jest więcej wart od Kościoła , Kościół XXI wieku jest byle jaki , nie trzyma się tradycji,