Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Utajona

Ale ten utwór jest piękny

Polecane posty

Gość Bicu
nie tak jak twoje usta 👄

Co ty nie powiesz ciebie to nudzi a mnie to uspokoiło jak chciałam siem zabić... :classic_cool: To co dałeś jest takie bardziej zwyczajne jednak nie sądzisz?

to w sumie niedobrze, bo samobójstwo to ostateczne rozwiązanie problemów xD wiadomo, że forum internetowe kafateria by straciło na twojej śmierci i pewnie nie tylko ono, ale bądźmy realistami. ps. nie staram ci się pocisnąć xD

Ale smutno, nie mam humoru na taką muzykę teraz. Dla mnie też nudny głos, monotonny.

Sama się nie zabiję jak już coś to wolałabym się w ogóle nie narodzić :classic_cool: Zresztą mnie się nic nie udaje, więc samobójstwo też mogłoby się nie udać i skończyłabym jako kaleka i dopiero wtedy doznałabym c*****atości życia plus sprawiłabym komuś przykrość. Póki co narzekam na życiowe niespełnienie i nieszczęśliwą miłość skierowaną w stronę pewnego piosenkarza :classic_cool: eee.

Nie ma tutaj możliwości cytowania? :( No niestety... Popek lepszy, według mnie :D Chociaż nie słucham.

berrie dziś Nie ma tutaj możliwości cytowania? smutas.gif No niestety... Popek lepszy, według mnie smiech.gif Chociaż nie słucham. x istnieje "kopiuj i wklej" :D Na poprawę humoru napewno lepsze :)

MastemaSatanael dziś berrie dziś Nie ma tutaj możliwości cytowania? smutas.gif No niestety... Popek lepszy, według mnie smiech.gif Chociaż nie słucham. x istnieje "kopiuj i wklej" smiech.gif Na poprawę humoru napewno lepsze usmiech.gif x i pisanie "x" to taka kultura kafeterii? ;d

Moim marzeniem jest by Popek pojechał na Eurowizję.

Czemu chwalicie się że słuchacie gimnazjalnego idola Taco Hemingwaya? :D

Wydaje mi się, że muzycznie, jeśli chodzi o bity też jest niczego sobie. :)