Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Utajona

Boli mię nieszczęśliwa miłość dzisiaj wyjątkowo

Polecane posty

Gość gość
a jaki piosenkarz ci sie podoba? mnie guetta xd

Fjuta to on mógłby nawet nie mieć mógłby nie mieć nic, mógłby mieć nawet tzipę przynajmniej byłby jeszcze bardziej wyjątkowy. Ojej, wyobraziłam sobię :(

Gość gość
Pusta jesteś ktoś ciebie wypełni to ci przejdzie

Gość gość
Ty jesteś tą lalka barbie z samosi?

Gość gość
Szkoda że masz nasrane w głowie bo masz fajne usta do loda i było by fajnie z nich korzystać codziennie.

Ty masz nasrane w głowie i właśnie to udowodniłeś. Jeśli ja mam gdzieś nasrane, to w sercu. To ono decyduje dla kogo zabije. Moja mózg natomiast z tym walczy bo to ja sobie samej szkodzę zakochując się w kimś dla mnie niedostępnym. :( Moje niepowodzenia w sferze miłosnej niestety odbijają się na innych sferach mojego życia.

Gość gość
Utajona, gdzie migrujesz po zamknieciu kaffe?

Nie ma oficjalnej informacji o zamknięciu ale jak to zrobią to najwyżej się zabiję i już nie będę musiała nigdzie migrować ;)

Gość gość
Bo mi do loda pasujesz? To taki komplement dziwny tylko, ja np do minety nic nie mam :p ta miłość do obrazka którego nawet nie pisałaś z nim? To ja powinienem być zakochany w kilku youtuberkach ale jestem normalny i wiem że ich nie wyrwe chociaż to łatwiejsze dużo niż u ciebie.

Gość gość
Utajona to jesteś tą wariatka ilanoj z samosia?

Gość gość
Kto konkretnie ci się podoba może jestem do niego podobny?!

Gość gość
Ale gdybym był to byś musiała mi loda robić po same kule, fajnie byśmy się bawili :)

Przecież nie powiem zbyt wielki wstyd nie wytrzymałabym tego wstydu. I tak się nie poznamy, możesz znaleźć sobie fajną dziewczynę a na znajomości ze mną nie zyskałbyś nic.

Gość gość
Szkoda ja chętnie ślub dzieci mieszkanie nie jedna tego chce co mam do zaoferowania.

Gość gość
Ja tak mam ja tak chce tak jak ty z tym obrazkiem. W dzisiejszych czasach to już rzadkość dziewczyno :)

Gość gość
Chce się budzić obok golej dupki w nowym mieszkaniu a ty wolisz obrazek pchać do waginy więc chyba się nie dogadamy :p

Gość gość
Pasowała byś mi to sru pierścionek na palec po co czekać jak każda kobieta ma to samo xD

Frustraci za wszelką cenę próbują z mojego tematu o nieszczęśliwym platonicznym uczuciu zrobić temat o seksie. On mi się podoba ale nie mogę na niego patrzeć ani go słuchać bo robi mi się przykro. Czekam aż mi minie i mam nadzieję, że to ostatnia taka sytuacja choć pewnie nie.

Gość gość
Czemu frustraci? Skoro masz seks i dajesz byle komu że gardzosz frustratami to daj mi się bzykac ja przynajmniej chce mieć żonę

Ależ ja nie mam seksu bo łan jestem niezaradna i z nikim bym się nie dogadała w tej kwestii łtuu prawdopodobnie nikt w promieniu 1000 km mi się nie podoba :o