Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JulciaDep

Zagnieżdżenie zarodka

Polecane posty

Hej kafeterowicze Przejdę do sedna Ostatni okres skończył mi się 08.04 Ostatniego stosunku doszło dzień po (09.04) Od tamtego czasu do teraz dochodziło do innych czynności, ale bez wprowadzania penisa do pochwy (uważaliśmy żeby nasienie nie doszło do pochwy (z brzucha itp) Ale martwi mnie jedno Wczoraj podczas penetracji przez partnera (palcówka) doczlo do bardzo niewielkiego krawawienia. Co to może być? Co jest możliwość ze to zagnieżdżenie zarodka? Nie pamietam kiedy była owulacja

Gość gość
Po ponad miesiącu od stosunku każdy test wykryje ewentualna ciążę. Kolejny okres miałaś czy nie? Bo jeśli nie to może właśnie sie zaczyna. Ewentualnie to jakiś uraz mechaniczny lub przez nadżerkę.

Hej :) mam pytanie , odstawilam tabletki anty bralam je tylko 3 miesiace ( na torbiela) teraz stramy sie o dziecko czy mozliwe jest to ze owuacja byla zaraz po miesiaczne w 13 dniu cyklu zauwazylam rozowa plame na bieliznie w 14 mialam skurcze macicy a dzis 15 boli mnie brzuch jak na okres ... czy to moglo byc plamienie implatacyjne czy moze plamienie okoloowulacyjne