Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest różnica dla Was w seksie z gumką i bez??

Polecane posty

Gość gość

Jak duża?

Gość gość
Nie wiem, bo nigdy nie bzykałam się w gumce, ale nie wyobrażam sobie sexu w gumce. Ciało do ciała, a nie z przesłonką, dopiero wtedy jest prawdziwa bliskość

Gość gość
bez gumki jest super

Gość gość
Z gumką to jak lizanie loda przez szybę. Ale tylko dla odpowiednich, dojrzałych i zaufanych kochanków ;)

Gość gość
Wiedzialem , ze zaraz pojawia sie te zenujace teksty typu lizanie loda przez szybe albo jedzenie czekolady przez papierek. Gowno Prawda, lizac loda przez szybe nie czujesz wcale jego smaku, piprzac w gumce masz troche mniejsze doznania natomiast wciaz czujesz ze ****asz i 99,9% facetow spuscza sie bo sa dobrze stymulowani nawet w gumce.

Gość gość
Przede wszystkim prezerwatywy już od dawna nie są robione z gumy. No chyba że na Białorusi 😴

Gość gość
Nie interesuje mnie jak stymulowany jest facet w gumce. Nie pozwalam facetowi na sex w gumce, bo to jest w mojej ocenie wprowadzanie do pochwy sztucznego tworzywa, co uważam za mało higieniczne. Kolejny argument, to moje doznania są super tylko bez gumki. Sam dotyk prezerwatywy jest dla mnie nie miły, a co dopiero sex

Gość gość
gość dziś Brednie piszesz. Prezerwatywy są dobre dla małolatów. Wziąłeś/aś pod uwagę, że lateks uczula? Znając kochanka/kę, będąc odpowiedzialnym/ą nie mam zamiaru tego używać.

Gość gość
‭+48 783 806 743 zadzwon to ci wytlumacze

Gość gość
Dokładnie, masz rację. Dlatego nigdy nie uprawiałam i nie uprawiam sexu w gumce, o czym napisałam powyżej

Gość gość
Z gumką jest lepiej bo sperma zostaje w gumce a bez gumki musze ją ścierać z podłogi

Gość gość
@ 15:15 jaki lateks dziewczyno, czy ty sie w latach 80 zatrzymalas heheh

Gość gość
Ja wolę w gumce. Mam takie opóźniające.

Gość gość
gość dziś I co z tego, że są bezlateksu? To nie zmienia faktu, że to świństwo. Ciało do ciała.

Gość gość
Masz rację, tak jak już pisałam, ciało ma dotykać ciała, a jaka to dla mnie przyjemność piescić ptaszka przez gumkę, ja chcę go dotykać bezpośrednio. Jak tak lubisz w gumce to jak pięścisz się oralnie?

jest delikatna roznica ale to nic zlego przeciez lol...

Gość gość
Delikatna różnica!? No nie wiem dla kogo, ponieważ dla mnie dotykać prezerwatywę jest mało komfortowe. Branie do ust też w gumce?

Gość gość
jedni wola tak drudzy inaczej ale bez jest fajniej;)

Gość gość
Ja powiem tylko bez i tylko bez gumy jeszcze raz ,czuc cieplo ciala ma sie świadomość jednosci bez barier i czuc wilgoc .fiut i cipka sa oslimaczone i czuc wszystko .no i oczywiscie final w srodku.mam taka partnerke i nie wyobrazam sobie gumy bo to jak lizak w papierku...chyba chcemy sie kochac ze soba czyli z drugim czlowiekiem a nie jak z gumowa lalka...nie cierpie prezerwatywy to wrog udanego seksu

Gość gość
Oczywiście masz rację 19:10, to jest to o czym piszę od południa BEZ GUMKI i do środeczka. Wówczas jest pełna symbioza i zespolenie, a przecież o to chodzi

Gość gość
Mnie strasznie drażni gumka. Nawet z kochankiem, przy pierwszym seksie nie odczułam przyjemności. Mnie od razu boli, smarują to jakimś świństwem co zamiast dawać poślizg - hamuje i podrażnia.

Gość gość
Hahahah Prezerwatywy to takie świństwa a tabletki antykoncepcyjne to minami cukierki! Lepiej żeby się kobieta truła bo chłopiec potrzebuje czuć ciało do ciała i zalewać ją. Może tak wazektomia szanownego pana? A nie zrzucanie na kobietę zabezpieczenia. Te które biorą tabletki są frajerkami i niewolnicami.

Gość gość
Znasz tylko tabletki? Marna jest twoja wiedza.

Gość gość
Nigdy nie brałam tabletek, zawsze bez gumki i zawsze do środka, to jest prawdziwy, udany sex dla obu stron.

Gość gość
19:58 Przykład - dlaczego Korwin głosi, że feministki to totalne kretynki. Ps: jestem kobietą...

Gość gość
Nie znam zdrowego zabezpieczenia kobiety nieinwazyjnego dla jej organizmu. Czy to są tabletki czy spirale czy wkładki czy podwiązanie czy zastrzyk. Dla faceta wazektomia i owszem nie jest inwazyjna.

Gość gość
Drogie kobiety Ja podtrzymuje swoje stanowisko wiem jakie to upokorzenie kiedy dziewczyna kazala i wymagala tego ja mowie nie, bo jestem człowiekiem z uczuciami i chce Czuc drugiego czlowieka ,cieplo jego ciala,dotyk ,zmysly,emocje to prawdziwa bliskosc i szczescie to swiat dwojga ludzi kiedy oddaja sie magii seksu czyli takiej bliskosci bez granic.Seks w prezerwatywie to dla mnie jedynie atrapa seksu ,marna zreszta.bezduszna mechanika czy bloskosc drugiego czlowieka wybor nalezy do Was.to apel do ludzkich serc ,nie odgradzajmy sie sztuczna bariera od drugiego takiego samego czlowieka co ma uczucia,ten swiat jest pelen samotnosci i sztucznosci choc z tego seksu ocalmy to co czyni nas ludzmi a nie maszynami czy robotami to ku przemysleniu

Gość gość
Dla kobiet bez różnicy :p może jedynie to, że bez gumki się jest tak blisko z cielesnością a to podnieca a dla faceta wiadomo, że bez gumki i strzały prosto do pochweńki :P

Gość gość
Nie wiem, czy bez, bo moja kobieta mówi, że lubi czuć w środku mój wytrysk :) nieraz właśnie wtedy dostaje orgazmu.

Gość gość
gość dziś Widzę, że jesteś dumny ze swojej kobietki :classic_cool: