Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest różnica dla Was w seksie z gumką i bez??

Polecane posty

Gość gość
Tak być powinno. W końcu dobry sex zespala

Gość gość
Tez sie zgadzam to pelne zespolenie wrecz nawet slowa Boga dwoje staja sie jednym cialem,nic nie oddaje lepiej piekna seksu

Gość gość
Panowie a co robicie żeby wasza partnerka nie zaszła w ciąże skoro tak bardzo lubicie bez prezerwatywy itd. Wazektomia? Czy w każdym kątku po dzieciątku?

Gość gość
Nie słyszałaś /łeś o dniach płodnych i niepłodnych? To jedno, a sex oralny?

Gość Hajime Sugoroku
Są pigułki, są niehormonalne wkladki domaciczne (hormonalne i nie). Jest jeszcze seks oralny i analny :P 00 Problem w tym, że nie istnieje żadna bezpieczna męska antykoncepcja poza prezerwatywą. Podawany zewnętrznie testosteron, czy mieszanka hormonów kobiecych i testosteronu wyłącza dzialanie jąder i powoduje icjh powolny zanik. Jakimś cudem wszystkie w miarę rozsądne pomysły na atykoncepcję dla mężczyzn zostały zarzucone a rozwija sie tylko te najbardziej szkodliwe.

Gość gość
Dlatego kierujemy się w sexie tylko naturą, porzućmy chemię i nie wprowadzamy jej w nasze organy sexu

Gość gość
Aleee żeście polecieli z tymi metodami antykoncepcji! Normalnie że...się uśmiać tylko mozna. Hahahah kalendarzyk? Jepnij się w łeb! O ciąże łatwo i trzeba naprawdę znać swój organom i mieć wszystko w normie-to nie jest metoda pewna ani dla każdego. Oral to jako urozmaicenie raz na czas czy element gry wstępnej. Całe życie obciągac hah dobre sobie! Nawet facetowi by się zanudzilo a co dopiero kobiecie. Podobno zależało tu wszystkim na klasycznym seksie ze spustem w środku a tu takie metody... Anal? Nie, bo ona jest od sra-n-i-a a nie od wkładania w nią. Już was totalnie pokurfiło?

Gość gość
Gość 12:12 przede wszystkim wpisy dotyczą sexu z gumką czy bez, a nie spuszczania się do środka, ten element pojawił się jako odrębne odczucie potęgujace doznania przy sexie bez gumki . I na ten temat wypowiadamy się. Ciąża to odrębna sprawa jak kto się zabezpiecza. Mam ponad 60 lat i jakoś z ninacka nigdy nie zdarzyła mi się ciąża niechciana,w sexie nie ogranuczlismy się i zawsze bez gumki. Czyli można, ale z głową, a raczej z dwiema głowami.

Gość gość
gość dziś Brawo! W końcu jasny wpis dla tego niedouczonego matoła.

Gość gość
Kocham seks bez gumy przeciez to bariera a tak jest kontakt nagich cial ,wszystko czuc intensywniej ,fiut jest szczesliwy i oczywiscie zlac sie na koncu,mam kobiete co to lubi zresztą domyslam sie ze woli czuc ta ciepla i delikatna skore niz gume.Nigdy nie dam sie namowic na gumke bo tak wspolzylem pare lat ,zdarzylo sie nawet z przygodna partnerka wiem ze ryzyko chorob ale nie potrafilem tego odmowic sobie.Wiem ze trzeba uwazac na wybor partnera ale warto zrezygnowac z kondoma...zblizenie bezbarier ,pelna natura i oddanie...bogactwo doznan i to przezywanych na raz jest tak duze ze to przyjemnosc nie do opisania ,probujcie sami,prezerwatywy nie obnizaja jakosci to z dzienniczka prawiczka i dziewicy etc

Gość gość
Matol to cię robił dziecino. Ciąża to nie odrębny temat staruszku bo spust do środka bez zabezpieczeń do niej prowadzi. Spust w dni teoretycznie niepłodne również może się do niej przyczynić. Mowa jest o różnicy w gumce i bez-większość wiąże ze sobą fakt spustu do środka i jest to jakby koronny argument przemawiający za i jest tu wiecznie podnoszony. Bo co jeśli mowa o niestosowaniu antykoncepcji (która jest prezerwatywa) to żeby nie zaciążyć i uprawiać seks dla przyjemności to przerywany? Nikt tu nie potrafi konkretnie dyskutowac i przyznać się do jednej oczywistej rzeczy biorąc na siebie problem zabezpieczania-ze jest frajerem!

Gość gość
O tym piszę od samego początku, ja kobieta, której zależy na bezpośrednim naturalnym kontakcie w sexie. Tylko raz z ciekawości wzięłam do ręki prezerwatywę i w dotyku była odrażajaca, nigdy nie pozwolę, aby coś takiego wprowadzić mi do cipusi.

Gość gość
Gosc 17 30 to prawda ciesze sie czytajac kobiety zdanie bo wierze ze skora na naszych fiutach jest czyms ludzkim jej cieplo jak i cieplo kobiecej pochewki ,ja chce wierzyc a w glebi serca o tym wiem ze dlatego to cieplo jest inne od zwyklego termicznego ciepla bo daje je czlowiek i w nim czuc uczucia z serca dlatego ,jest takie milutkie

Gość gość
gość dziś Jak nie potrafisz, do się za to nie bierz. Tyle w temacie. Kobiety ci odpowiedziały. Już wszystko wiesz, a facetów i tak nie słuchasz, bo jak piszą mądrzej od ciebie to ich nazywasz frajerami. Jakaś frustracja przemawia?

Gość gość
Właśnie potrafię się za to brać i potrafię wymagać zabezpieczenia nie jedynie od siebie

Gość gość
No to ja Ci powiem jakbym mial Do wysluchania ze zadasz zebym na mojego małego włożył to gowno to bys otrzymala wibrator a ja bym sie obrazil i juz nie chciałbym, serio lubisz plastik w cipce czy cieplego i milutkiego twardego fiuta co dodatkowo bedzie tryskal cennymi dla kobiety zdrowia sokami życiodajnymi

Gość gość
No i zrobiło się nerwowo. Każdy bzyka się tak jak lubi, albo musi. Myślę, że różnica jest kolosalna, bynajmniej ciekawość nie skłoni mnie do spróbowania, nie pozwolę aby facet wszedł we mnie w gumce.

Gość Ciekawa99
Osobiscie wole bez gumki. Przez pierwszy rok odkad zaczęłam współżyć nie zabezpieczalam sie z chlopakiem wogule pozniej chcialam spróbować z gumka ale nie czułam sie konfortowo i nie dawal mi sex wtedy takiej przyjemności jak bez.

Gość Teppic   No1
Jaka to dla mnie różnica? Jeden jest a drugiego nie. :D Od 13 lat pompuję bez gumy.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie żadnych gumek. Gdy moja ma już wystarczająco długo orgazm wysikuję nad jej szparką i koniec.

Gość maria po babci
Zdecydowanie lepsze doznania bez gumy Tyle w temacie :D

Gość gość
13:21 masz rację. To informacja dla tych niedowiarków, że można bez gumki

Gość gość
Plastik? Ty se chłopie doczytaj z czego jest prezerwatywa produkowana. Ty odmówiłbys założenia prezerwatywy a ja zabezpieczania się jedynie z mojej strony. Nie interesuje mnie co sobie chce facet-ja rowniez jestem wazna. Wibrator? Fajnie! Wazektomia i po sprawie!

Gość gość
Plastik to tylko przenosnia wiem zczego sa prezerwatywy chodzilo mi jedynie o ukazanie sztucznosci seksu z guma stad ten plastik...powtarzam jak mantre idzie dobrac metode bez pozbawiania mezczyzny przyjemnosci a i kobieta pewnie nic nie czuje w seksie z guma to wiadomo zero doznan a seks bez gumy to obfitujacy w wspaniale doznania akt tylko tyle o tej wazektomi nawet nie bede silil sie na komentarz bo to juz komedia

Gość gość
Przepraszam ze bez przecinka bo klawiatura nie wbija

Gość gość
Żadna.

Gość gość
Taka sama jak loda zjesc z papierkiem a rozpakować i zjeść

Gość gość
Oczywiście bez gumki. Ogrom doznań dla obu stron przez bezpośredni kontakt. To tak jakby piescić się w ubraniu

Gość gość
Tak zgadzam sie z przedmowca nawet najwspanialsze jedzenie nie da tylu wspanialych wrazen, co seks bez gumy z koncem w srodku,nawet panie nie wiecie jaka to radosc dajecie samcom jak mozemy zlać sie w waszym gniazdku,poza ogromnym doznaniem fizycznym ta radosc w sercu (uczucie będące mieszanina poczucia sily ,intymnosci i zaufania)taki seks dowartosciuje tak u mezczyzny ego ze czuje sie supermenem

Gość gość
nic nie czuje w gumie