Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość binxa

Łazienka biało fioletowa?

Polecane posty

Gość binxa

Na wakacje remontuję łazienkę i jestem na etapie wybierania kolorów. Naszło mnie właśnie na połączenie białego z fioletem. Co myślicie? Ma ktoś może u siebie łazienkę w takich kolorach? Zastanawiam się czy zrobić białe kafle i do tego gdzieś fioletowy akcent, czy raczej fioletowe kafle i to przełamane bielą. Co myślicie?

Ja mam łazienkę w szarym kolorze. (ale była robiona 8 lat temu) Teraz trochę za dużo tego kolory szarego,białego. Proponuje bardziej postawić na fiolet niż biel.

Gość gość
A może kamienie naturalne? http://www.prodmar.pl/ ma niesamowitą ofertę, z pewnością znajdziesz coś, co Ci się spodoba. Mają tam osobną zakładkę na łazienki, naprawdę można znaleźć ogromną inspirację :) Ja osobiście bardzo mocno zakochałam się w tych wszystkich ofertach! Teraz zrobiliśmy dodatkowo salon z kamieni naturalnych - na żywo wygląda jeszcze lepiej!

Gość binxa
Kinga, przejrzałam te inspiracje które podesłałaś i z tego najbardziej chyba mi się podoba to https://www.lazienkaplus.pl/pl/inspiracje/invena-dokos-630/ właśnie w fiolecie. Czyli przewaga bieli + fiolet. Bo cała w bieli jak ktoś tu już pisał, to odpada. Kleopatra, ja właśnie teraz też mam łazienkę w szarościach :D Dlatego czas na zmiany.

Gość gość
binxa, to co wkleiłaś bardzo ładnie wygląda! w mojej ocenie spokojnie możesz się na tym wzorować skoro Ci się podoba.

ja w wc mam fioletowe płytki do wys. 1,20 i nie na wszystkich ścianach, reszta biała farba łacznie z sufitem mi sie podoba...

Gość hanka_1
Fioletowych kafli na pewno nie rób, za kilka lat nie będziesz mogła na nie patrzeć. A i w utrzymaniu nie będzie łatwo. Na pewno postawiłabym na białe płytki a fiolet w dodatkach albo może taki kolor sufitu? nie będzie nudno z farb dulux easycare kuchnia i łazienka jest na 100% taki wyrazisty fiolet, widziałam na żywo jak wygląda u znajomej.

Gość Mariah67
Biało fioletowa ? już widzialam takie łazienki ;) Pamiętajcie też o takich rzeczach jak dobra bateria łazienkowa czy umywalka . grupa-armatura.com

Gość WiolettaK
Z armatury kraków mam bidet oraz umywalke nablatowa ;) Bardzo dobra jakosć oraz ładny wygląd ;)

no zależy co kto lubi szczerze mówiąc. można to pomieszać w ładne zestawienie, z klasyką. ja widziałam różne aranżacje, pomocne i bardzo eleganckie. W cermagu natchnęło mnie na wygląd mojej łazienki! i nie żałuję

Z pewnością taka łazienka będzie oryginalna 🙂