Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kaes

Ile dokladacie rodzicom do oplat i utrzymania mieszkania ?

Polecane posty

Go艣膰 Kaes

Moja sytuacja wyglada tak 偶e ko艅cz臋 za 2 miesiace szko艂臋. Jestem 艣wiadoma tego 偶e b臋d臋 musiala pomoc rodzicom. Bior膮c wszystkie wydatki bez jedzenia. I przeliczajac na 1/3. Wynosi艂o by mnie to ok. 300 zl i tyle zamierza艂am im dokladac , oczywiscie nie licz膮c jedzenia, ktore bede kupowa膰 za swoje. Poruszylam juz ten temat z rodzicami i za偶yczyli sobie ode mnie 700zl. Bior膮c pod uwage to 偶e nie mam tutaj wlasnego pokoju, m贸j ojciec nie zyczy sobie zebym przyprowadzila sobie kolezanke/kolege do domu. Czy to nie za duza suma ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kaes
Czy musz臋 te偶 p艂aci膰 za pomoc mojemu niepe艂nosprawnemu bratu? On ma problemy ze wzwodem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twoim rodzicom si臋 we 艂bie pomiesza艂o. Za 900 zeta to ty w takim przyk艂adowo Wa艂brzychu kawalerk臋 wynajmiesz. Rodzice urodzili Ci臋 po to, by Ci臋 wspiera膰 i wykszta艂ci膰, a nie zarabia膰 na Tobie i robi膰 z ciebie robola. Wynajmij sobie co艣 w艂asnego, skoro zadaj膮 takich kwot i niech ci臋 w ty艂ek poca艂uj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
300 zl jest ok. No chyba ze bedziesz zarabiac kilka tys. Tylko wtedy stac Ci臋 b臋dzie na wlasne m.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 30 lat i w艂asny pok贸j. Nic si臋 nie dok艂adam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
300 mo偶esz p艂aci膰 tylko po co im twoje pieni膮dze? Powinna艣 to odk艂ada膰 na mieszkanie. Gdyby mi matka wyskoczy艂a z 700 czy 900 bym si臋 wyprowadzi艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez jestem zdania, ze za kwot臋 mniejsza niz 700 wynajmiesz pokoj i to wraz z op艂atami. Spokoj psychiczny i luz. A nie my艣lenie, ze skoro utrzymywali dziecko (obowi膮zek, a nie 艂aska czy dobra wola) To teraz ono ma im p艂aci膰:-/ W dodatku nawet w艂asnego kata nie masz. Nie bez powodu dziecko powinno w pewnym momencie opu艣ci膰 gniazdo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaes
Dziekuje wszystkim za odpowiedz. Myslalam ze przesadzam, jednak bedzie lepiej gdy wynajme mieszkanko lub pokoj ;)

Udost臋pnij ten post