Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzędzia

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Od jakiegoś czasu bawię się w konstruowanie ciekawych rzeczy. Co sądzicie o zakupie niezbędnych narzędzi online? Ostatnio coraz więcej ludzi się na to decyduje, bo można sporo oszczędzić. Ja znalazłem http://norsteel.pl/kategoria/nasza-oferta/elementy-wciskane/nakretki/ - poszukiwałem właśnie takich nakrętek, a tu proszę, tylko lekko się boję zamówić. Co o tym sądzicie?

Gość Karina

Ja kupiłam tacie jako prezent na urodziny narzędzia z firmy MB MEGA NARZĘDZIA. Był bardzo zadowolony z prezentu. Lubi majsterkować, więc od razu zabrał się do pracy.

Gość Tomasz

Polecam firmę KROMON.pl Mają bogatą ofertę zakuć hydraulicznych, węży, siłowników oraz manometrów.

Gość Mariusz

Ostatnio urządzałem swoje mieszkanie i było mi potrzebne sporo narzędzi. Zamówiłam je ze sklepu internetowego dewalt. Bardzo korzystne ceny i szybka dostawa. 

Gość Homiii

Według mnie narzędzia ryobi robią robotę 😉 Super mają system baterii, bo to są identyczne baterie, więc wystarczy mieć 2, czy trzy akumulatory,a potem narzędzia kupuje się bez. Taka oszczędność.

Gość Kamilowi

Też jestem wielkim fanem ryobi. kiedyś widziałem ich reklmę, że mają jeden typ baterii, które pasują do wszystkich ich urządzeń z one+. pomyślałem, że to fajne rozwiązanie i rzeczywiście sprawdza się w praktyce bardzo dobrze, a do tego można oszczędzać, bo przy zakupie nowego urządzenia nie trzeba za każdym razem brać baterii.