Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandrusia23

Podwyższona temp w pochwie

Polecane posty

Gość aleksandrusia23

Witam dzisiaj rano i wczoraj mierzyłam temp w pochwie i za każdym razem było powyżej 37° wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny. Kochalismy się dzień przed i dzień po planowanym jajeczkowaniu. Około dwa trzy dni po wspomnianym jajeczkowaniu zaczął pobolewac mnie brzuch u dołu bolał z pół godziny i przestawal i za parę godz to samo wczoraj czułam swędzenie warg tak może z trzy razy dzisiaj było to samo. Mam 5 dni do planowanego okresu. Żadnych odruchów wymiotnych. Czy mogę podejrzewać że jestem w ciąży? Planuję zrobić beta hcg jeśli okres nie nadejdzie ale pytam czy może któraś z was miała takie podobne objawy i jednak miała w brzuszku maluszka. Pozdrawiam

Gość gość
nigdy nie mierzylam temperatury ani nie robiłam bety. Nie dostałam miesiaczki, zrobiłam test i wyszedł pozytywny. A wymioty na tym etapie chcialabys miec? No nie żartuj.

Gość gość
Przestań mierzyć temperaturę, kochajcie się i zapomnij o zapłodnieniu, prędzej doczekasz się maleństwa. Czy Wam, młode kobiety nikt nie wytłumaczył jak nowe życie powstaje? To ma być z miłości, a nie z taśmy... robię to co powinno mnie zapłodnić, i nic!!! Mam wrażenie, że chcielibyście, aby to działało jak market -podchodzę do kasy, płacę i brzuch mi się powiększa. Wyluzuj się, zapomnij o dzieciach, ciesz się mężem, będzie większa szansa o małe dzieciątko.

Gość gość
Autorko, wybacz, ale coś z Tobą nie tak jest.

Gość gość
brzuch cię bolał, coś zjadłaś nieświeżego. Po zapłodnieniu brzuch nie boli:D

Gość aleksandrusia23
Poprostu staramy się już trzeci miesiąc i być może zjadłam coś ale liczę na dwie kreseczki

Gość gość
Cieplutko tam w środku mmm

Gość gość
jeśli masz jakieś wątpliwości co do interpretacji to kup sobie może coś do pomocy np tester na ślinę.