Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

polacy mają chorobliwą przypadlosc gonienia za normą

Polecane posty

wsyzstko co ich dotyczy musi byc w normie, ostatnio na grindr poznalem kolesia w moim wieku ktory przyjechal na wies do matki swojego faceta, ktory pojechal na wesele...sam, bez niego. Bo o nim rodzina nie wie. I wiecie co? Ten koles kosil u jego matki trawe. A tamten pojechal na wesele bez niego, bo o nim nie wiedzą ze jest homo. Wiecie co sie z tym wiąże? UDAWANIE. On musi udawac, wiec pewnie tanczył z babami na tym weselu. Dla mnie jest to żałosne i irytujące.

Gość gość
Ich prywatna sprawa.

To nie jest prywatna, bo on wychodzi do ludzi, idzie miedzy nich i udaje ze jest kims innym. To sprawa publiczna. Prywatna to moze byc jak ma 4 sciany wlasnego domu, a nie na imprezie w lokalu za ktory placi pan mlody, ktory nie wie ze jego gosc to pe*dal. Gdzie nie spojrze, nie wazne miasto wieś, wsio jedno. Tu na kafe tylu deklaruje sie ze z miast, jacy to oni nie postepowi, heh, a tak naprawde niczym nie roznią sie o takich wiesniakow jak ten powyzej, to pospolite słoictwo, nic wiecej. 🖐️

Mam nadzieję, że szybko poszło Panu koszenie trawnika. Jeśli znowu taka sytuacja się powtórzy to radzę się rozstać z swoim partnerem. Pozdrawiam ceplutko

Gość gość
no tak, bo wszystko co inne, niepasujące do obrazu skostniałych norm to jest potępiane. Tak samo maja niepełnosprawni - są wszędzie wykluczani. Takie chuujowe społeczenstwo jest w większości - szczury wyścigowe, myslalam ze sie to kiedys zmieni...

No dobra, ale on udaje "normalnego" zeby co? Oni go akceptowali? Przeciez to hipokryzja jesli ma partnera i prowadzi homoseksualne zycie. Ja nie rozumiem takich ludzi, no sorry. Dla mnie to glupie i niedorzeczne. Szczescie nie mam takich problemow 🖐️ u mnie wszyscy wiedza lub sie domyslają i nikt mnie nawet nie przekonuje do kobiet ani takich idyotycznych imprez.