Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że w związku

Polecane posty

Gość gość

to mąż jest od myślenia, a ja jestem od robienia laski?

Gość zawsze szczery
nie moja droga, jeszcze masz wyprac, wyprasowac, zrobic obiad i podac pilota z piwem

Gość gośćklkl
prawda w zwiazku ktos jest od czegos a druga osoba , wiadomo . Jaka róznica miedzy prostytutka a zona.Nie widac jak dasz wszystsko zrobi jest pewne ba nawet czasem lepiej niz prostytutka. Trzeba sie nauczyc i miec jakis honor byc podmiotem a nie przedmiotem zyciowym .Jak tego sie nauczymy wiemy co oznacza wszystko zycie , zwiazki , zdrady itp. Tak dzisiaj wygląda i nie ma róznicy zcy zyjesz w zwiazku , sam, Wazne dzis praca , kasa i druga połówka , a czy mamy zabierac sie w zwiazki dlugi itp.To nasz wybór nasze zycie , nikt nie ma takiego obowiazku czy przymusu . I tak powinno byc ktos nie zadowolony z zycia przez jakas osobe niech zmienia .Dlaczego mamy zle zycie z prostej przyczyny , w wiekszosci przypadków wygląda to ,że ktos sie zabezpieczyl i mysli ze wolno wszystko.Uwazam ze nalezy zdecydownie odpowiadac rozstaniami rozwodami czy po prostu uwolnic sie.Ba ale od czego sie uwalnaic przeciez wiezniami nie jestesmy.Sami tak chcemy to mamy jak mamy.Jednak niestety prawda jest taka ze zabezpieczenia w postaci posiadania majatku , potomstwa stanowi wartość wyższą od naszego zycia , naturalnego, uczuc,a czasem i zdrowia .Zabezpieczenie czyli nie odejdziesz od majatku czy potomstwa bez wzgledu na to czy osoba zdradza , jest sadysta czy innym najgorszym złem naszego zycia . Trudno dzis inne czasy w zyciu są rózne przyczyny które powoduja ze ludzie sie rozchodza .Ale dzis jak wyglada zycie po slubie , poczatki dobre , najczesciej zabezpieczenie i róbta co chceta , nektórzy majac pewne zabepzieczenie odkrywaja swą prawdziwa naturalną osobowsc.A moze to byc rózna natura zdradzania , pzremocy , sadystycyzmu, itp.Naturaczyli to cos co jest silnejsze i nieuleczalne i bez tego dana osoba nie moze prowazdic naturalnego zycia.Zycie pzredzej czy pozniej oczywiscie wymagac i wymaga od nas naturalniosci .nie mozna schowac soja i nie mozna oszukac swojej naturalnej osobowsci czy li jakcy my sestesmy naprawde.Cóz taki mamy dzis swiat pelen niepewnosci , zatem nauczmy sie brac zwiazki i wyjsc jezeli nasz ład zyciowy jest nie do życia.

Gość gość
Dzisiejsze kobiety mają problem nawet z praniem czy gotowaniem, sprzątaniem a mimo to wymagania ogromne. Ja raz poznałem dziewczynę 31 lat i ona pisała mi, że z radością by mi otworzyła piwo i podała tylko, że ja nie pije :/ Chyba była zdesperowana :(

Gość gość
Fajny Nick. Długowłosa na szpilkach :)

Moher nie moher ,ale jaka one maja sile przebicia ..:D A no to po kieliszku dla zdrowotnosci(jak dziadek mawial) ,ja duzo nie moge bo jestem dama wiec pozwolisz ,ze zrobie sobie koktajl -vodka martini niech bedzie..