Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alkohol

Polecane posty

Gość gość

W sobotę organizowaliśmy grila i było piwo. Moi znajomi wypił po 2 piwa! A byli z córką 5 letnią. Ja mam 6 letnią i przez ten czas alkohol piłam z 3 razy. Tyle razy wynajelam nianię na czas imprezki. Zresztą też wtedy wypiłem 2 piwa. Ale patologia matko. Oboje piją podczas opieki nad dzieckiem. Przecież wiadomo że co najmniej do 14 roku życia nie wolno. Wystarczy nieszczęście jeden telefon i zabierają dziecko. Trauma dla dziecka

Gość gość
Speirdalaj trolowizno

Gość gość
sama spierdaIaj menelko

Gość gość
u nas w Niemczech już by była zgłoszona do Jugendamt i zabrać guwniaka takim nieodpowiedzialnym polaczkom

Gość BENIS
3====D

Gość gość
Fajnych masz znajomych :-o grill z pifem u kobiety i jeszcze fajaka w pysku pewnie OMG

Gość gość
niestety to Polskie klimaty :-o

Gość gość
trza było dzwonić kretynko a nie żale na kafe wylewasz współczuję znajomym serdecznie mam nadzieję że przestaną się z tobą zadawać

Gość gość
To wy organizowaliscie grilla wiec po co byl alkohol?

Gość gość
przynieśli swój

Gość gość
to jak się organizuje grilla to chyba logiczne jest , że jest alko . A niby jak masz gości , którzy są rodzicami ponoć odpowiedzialnymi , to chyba oni decydują kto pije . Więc co ona mogła :-o Niektórzy dobrze kamuflować z chlaniem , gorzej z papierochami bo to czuć na kilometr od patoli , zamiast perfum smród fajek :-o , w pomieszaniu z pifkiem :-o

Gość gość
sama tak zrobiłam kiedyś i jak teraz pomysle co ja odwalilam to szok. mieszkam na wsi, mamy dużo znajomych, często grillujemy i jak corka nie miała jeszcze roczku to pilam piwo na takim grillu, papierosy tez pale, teraz mam już dwoje dzieci i nie korzystam z takich atrakcji u znajomych, zawsze jedno jest trzeźwe, wiadomo, ze ja bo jakby to wygladalo, ja pije, a maz trzeźwy, ale jak sobie pomysle, co ci ludzie musieli o mnie gadac! gdzie ja miałam glowe! w sumie u nas to powszechne , ze tak się robi, po prostu człowiek nie myśli, a gdyby cos się stało dziecku to bylby wstyd, ja ngdy pijana jakos nie bylam bo pilam wlasnie max 2 piwa ale mimo wszystko miałam promile, glupia strasznie bylam.

Gość gość
Po 2.pieach czy 2 kieliszakach winka ile jezt promili??