Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myslicie ? czy to ma szanse przetrwac?

Polecane posty

Gość gość

poznaja sie okolo 10 dni temu po5 dniach zmieniaja status na Fb na "w zwiazku" wiem ze uprawiaja juz sex i pomieszkuja razem ,nie byli na zadnych randkach nikt nikogo nie podrywal/zdobywal...po prostu z dnia na dzien zaczeli byc razem...czy to milosc?zauroczenie?

Gość gość
A co cię to obchodzi? Cudze sprawy to są. Zmiany statusów są żenujące... Zwłaszcza w wykonaniu dorosłych ludzi.

Gość gość
Opisujesz swoją sytuację. Oboje pasują do siebie walenie się po 10dniach znajomości. Dno.

Gość gość
znali sie wczeniej!

Gość gość
obchodzi mnie to bo to facet z ktorym laczylo mnie wyjatkowe uczucie,nie bylismy razem bo wtedy dopiero co rozstalam sie z moim ex a jego kumplem.Byly pocalunki ,przytulanki itp i ogromna chemia.Ja po 8 miesiacach tej calej sytuacji juz nie wytrzymalam bo on nie mogl sie zdecydowac,mowil ze mi nie ufa..w koncu zeby mu zrobic na zlosc "zdradzilam"go z jego wrogiem,chcialam mu wbic szpile za to jak mnie traktuje...i teraz po miesiacu od tej zdrady dowaiaduje sie ze on ma dziewczyne, poznal ja dokladnie w majowke,nawet bylam przy tym bo to znajoma z okolicy,dwa dni temu ich widzialam to ona caly czas sie na nim wieszala i go co chwile calowala,on do niej nic,nie objal ja czy przytulil,nie inicjowal pierwszy pocalunkow,zero chemi bylo miedzy nimi...czy myslicie z chce mi zrobic na zlosc???

Gość gość
niech mi ktos cos poradzi bo ja jestem kompletnie zalamana i zszokowana ze tak zrobil..bo nie spodziewalam sie tego wiem ze ta zdrada go strasznie skrzywdzilam chcociaz nie pokazywal nic po sobie,zacisnal zeby ale wiem ze go to bardzo zabolalo,,,myslicie ze on jeszcze cos czuje do mnie?:((robi mi na zlosc?jak go spotkalam to byl do mnie mily ,powiedzial czesc nawet spytal sie czy chce piwo...tak jak by sie nic nie stalo!!!

Gość gość
Jesteś koleżanką nikim więcej więc tak Cię traktuje. Miał nosa, że nie mógł Ci zaufać. Nie jesteś wiele warta. Daj sobie z nim spokój.

Gość gość
dalam sobie spokoj usunelam sie calkiem z jego zycia - nie chce go widziec ani jej tylko zastanawiam sie czy onmoze to robi specjalnie bo jest strasznie zamknieta w sobie osoba i ciezko mu komukolwiek zaufac a ja zna kilka dni i juz wielka milosc wybuchla???? cos mu tu nie halo jak ja go poznalam to mu ciezko bylo ze mna rozmawiac taki byl zawstydzony w oczy bal mi nawet sie spojrzec dopiero po miesiacu pierszy raz sie calowalismy a z nia po kilku dniach tak latwo mu to przyszlo ,mysle sobie ze moze dlatego ze do niej nic nie czuje ??? a mnie kochal i dltaego ciezko bylo mu sie do mnei przelamac...kocham go bardzo ale to chyba koniec :(( chcyba ze on sie opamieta bo ja juz tego ratowac nie bede

Gość gość
Jesteście siebie warci. Dwie wywłoki. Teraz trudno o wartościowych ludzi, taki świat, że wszystko schodzi na dno lub zalega w rynsztoku :o Ale odpowiadając na twe pytanie, to tak. Wygląda to na zemstę w jego wykonaniu, potraktował cię tak samo jak ty jego, żebyś ty poczuła to samo co on. Być może na zakończenie tej wątpliwej znajomości, czyli nie będzie ciągu dalszego. Czujesz smród rynsztoku czy jeszcze nie ???

Gość gość
uwierz mi ze ja strasznie zaluje tej zdrady :(( nigdy sobie tego nei wybacze ale zrobilam to pod wplywem emocji ,strasznie mnie wtedy zdenerwowal wiem ze to mnei nie usprawiedliwia ale bylam wtedy pijana.Gdy zaczelam sie tlumaczyc z tej zdrady kumplowi,mowilam ze strasznie sie wstydze tego co zrobilam,ze paskudnie sie z tym czuje itp to on stal obok i podsluchiwal i powiedzial ze "nie bedzie tak latwo" boje sie ze on juz nic do mnie nei czuje :(

Gość gość
Seks czy tylko pocałunek

Gość gość
Zrobiłaś to co zrobiłaś więc odwal się już od chłopaka. Trzeba umieć ponosić konsekwencje swoich czynów.