Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilie w

Połączenie dwóch opakowań tabletek antykoncepcyjnych ale brak krwawienia

Polecane posty

Gość Lilie w

Jak w temacie. Poprzednio krwawienie trwało 10 dni a teraz po połączeniu dwóch opakowań krwawienie nie wystąpiło. Czy robione testy 7 dnia i późniejsze dają już wiarygodny wynik? Czy to jest coś niepokojącego? Proszę o poradę, może któraś tak miała?

Gość gość
Po co laczysz opakowania

Gość gość
no skoro bierzesz tabletki non stop bez przerwy to chyba wiafomo ze krawienia nie bedzie ! albo moze byc jakies tam plamienie ! a skoro bierzesz to jestes zabezpieczona ja pierdziele !!!!!!!

Gość gość
A później dziwne ze brała tabletki a w ciąży jest jak nawet nie wie jak one działają kiedy działają i jak je brać. Tępa dzida.

Gość gość
Połączyłam bo musiałam. Pytam się czy któraś tak miała że skończyła dwa opakowania pod rząd i nie miała krwawienia po. Chamskie obrażanie zostawić proszę dla siebie bo świadczy to o braku kultury i braku wychowania

Gość gość
Nie musialas tylko chcialas

Gość gość
Ja tak robię. Łączę po 3,4 czasem 6 opakowań. Ale zawsze mam krwawienie z odstawienia. Niemniej może tak się zdarzyc i nie należy się tym martwić. Dla spokoju możesz zrobić test. A Ci co nie mają nic do powiedzenia mądrego to niech się nie odzywają. Idźcie pluć jadem gdzie indziej.

Gość Lilie w
Od czasu kiedy krwawienie nie wystąpiło mam takiego stresa że szok i co parę dni robię test żeby wykluczyć ciaze bo nie ukrywam nie byłaby mi na rękę w tej chwili.. Stres również wpływa na pojawienie się krwawienia?

Gość gość
Pewnie wszystko wpływa ale nie wiem.