Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Utajona

Dlaczego przegrani faceci chcą wygrywkę?

Polecane posty

Gość gość
Utajona, a kojarzysz rapera Taco Hemingwaya?

Gość gość
Z mojej obserwacji wynika, że jest odwrotnie. To kobiety, które specjalnie nic nie mają do zaof erowania chcą faceta atrakcyjniejszego, zasobniejszego, bogatszego. Miliony przeciętnych kobiet czeka na wspaniałego bogacza, przystojniaka 190 z wysoką pozycją, rozrywkowego, że znajomościami. Każda szara myszka uważa się za kopciuszka, który na to zasługuje.

Oczywiście że kojarzę gość dziś Z mojej obserwacji wynika, że jest odwrotnie. To kobiety, które specjalnie nic nie mają do zaof erowania chcą faceta atrakcyjniejszego, zasobniejszego, bogatszego. Miliony przeciętnych kobiet czeka na wspaniałego bogacza, przystojniaka 190 z wysoką pozycją, rozrywkowego, że znajomościami. Każda szara myszka uważa się za kopciuszka, który na to zasługuje. x I tak i tak jest. Chyba nie próbujesz mi wmówić że polscy faceci nie mają wymagań co do kobiet...

Gość gość
Utajona zostaniesz moja suka ja będę Panem nie możesz odmawiać.

Gość Romantyczny biceps
Utajona wygląda mi stylem pisania na projekt Srynika Filipa

Nie mogę zostać suką bo już zostałam niedźwiedziem...

Gość gość
dziś workiem na sperme według mnie :)

Gość gość
Masz nieatrakcyjną paszcze, mimo że ryj szeroki w sam raz na mojego grubego kutanga to nie mam ochoty ci go zapakować do moordy

Gość prawi 124
a ja zauważyłem inną rzecz .. Ze pasztety albo tempe strzały lecą na bogatych bulterierów NAtomiast naprawdę atrakcyjne kobiety nie dają sie tak łatwo okręcić wokół palca przez cwaniaczka, który mysli ze uda mu się z*****ać i ją kupić , bo ma kasę , ale niestety nie ma klasy

Gość prawi 124
tępe strzały miało być

Gość gość
dziś będziesz suka niedźwiedź leniwa kłoda a ja będę ubieral maskę twojego idola

W ogóle nie lecę na pieniądze jak już coś to na wygląd :classic_cool:

gość dziś dziś będziesz suka niedźwiedź leniwa kłoda a ja będę ubieral maskę twojego idola x Ale by to komicznie wyglądało :P

Gość gość
dziś zwłaszcza przy minecie ale gdybym ci zasadzil to by już nie było do śmiechu

Proszę nie zwracać uwagi na te odpowiedzi w tym temacie. Temat przecie nie o mnie.

Gość gość
bo nie jestem w Tobie po same jaja i było by tak fajnie ty boli ja wyjąć??? A ty nieeeeeeeeee ;)

Gość gość
Usta ci się tak powiększyły od przyjmowania kütasów czy co?

Gość gość
Już nawet sobie wyobrażam jak lezysz jak niedźwiedź z gołą dupą

Gość gość
W kwiatka to ci wloze niedzwiedzico język xD

Gość gość
17:58, Tak utajona. Polscy faceci mają wymagania, ale daleko tym wymaganiom do absurdu jakim są wymagania przeciętnej kobiety. Większość facetów chce jedynie miłej kobiety o znośnym wyglądzie. Tym by się zadowolili. Natomiast prawie wszystkie kobiety, nawet te przeciętne i brzydkie, chorowite, biedne, pracujące w odzieżowce, albo jakimś biurze za 2000 miesięcznie, uważają że zasluguja na milionera o końskim zdrowiu, który wygląda lepiej niż 90 procent facetów i ma kasy więcej niż 90 procent facetów. To jest tak, że wymagania 99 procent kobiet spełnia 1 procent facetów albo nawet nikt.

Dobra a żeś się rozpisał starczy :classic_cool: Możesz mieć swoją rację ja mam swoją i dla mnie jest jasne że faceci szukają pięknych bogatych dziewczyn z zainteresowaniami. To nie mało :p

Sami nie są interesujący, a mają wymagania z kosmosu dlatego dałam sobie spokój I nie żałuję :classic_cool: choć podochiwanie się w zagranicznym piosenkarzu boli :(

Gość gość
dziś u dziewczyny nawet zainteresowania znaleźć to problem, większość interesuje się facetami albo niczym, bogatych? Kobiety zazwyczaj nie chcą utrzymywać więc facetowi nic po jej kasie ba to tylko problem bo presja że trzeba lepiej zarabiać i już torebka damska za 4000 to wstyd jej się pokazać, a ładna być musi dlatego to nazywa się płeć piękna dziewczyna a nie kaszalot z dziura na penisa

Może się nazywa płeć piękna ale wszędzie w przyrodzie to samiec lepiej wygląda niż samica i to bez mejkapu :classic_cool: co już powinno dać coś do myślenia :classic_cool: i nie udawaj że nie wiesz o tym że facet także może być atrakcyjny :classic_cool: Ja jako dziewczyna nie brałabym co popadnie, możesz sobie myśleć że jestem pusta podczas gdy jestem tylko i wyłącznie szczera :classic_cool: