Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy częste, mocne przytulanie i dlugie powolne pocalunki świadczą o uczuciu?

Polecane posty

Gość gość

Ze strony faceta? czy niekoniecznie? Seks juz byl nie raz

Gość gość
Na pewno. Pytanie tylko jakie uczucie masz na mysli?

Gość gość
16:14- zauroczenie, albo miłość? Wczesniej mnie tak nie calował nawet jak byl seks, a ostanio zaczął i mnie to wlasnie zastanawia i w ogole jest bardziej czuly

Gość gość
Uczuciu rozdarcia. W kroku.

Gość gość
nie , nie świadczą !!!!!! znaczą tylko yule, że facet to pieszczoch

Gość gość
o niczym konkretnym nie świadczą, kiedyś też naiwnie myślałam że jak tak przytula to coś,a to nic nie znaczy

Gość gość
20.04 dokładnie. Też tak kiedyś myslalam ale ,,wyroslam" z tego i dostrzeglam obludna, zaklamana naturę facetów :(. Autorki, o uczuciu faceta świadczą przede wszyskim czyny (a nie czułości)- co facet jest w stanie dla Ciebie zrobić, czy poświęci sie dla Ciebie, czy opiekuje się Toba w chorobie, czy jest troskliwy, dba o Twoje bezpieczeństwo i komfort psychiczny itp.

Gość gość
A jak powie, ze kocha czy teskni to też moga byc to tylko slowa?

Gość gość
O niczym to nie świadczy miałam takiego co się dużo przytula i mnie zostawił , teraz mam oschlego i planuje że mną życie dzieci

Gość gość
20,21 tak to tylko słowa by coś znaczyły trzeba bardzo się postarać ktoś kto kocha naprawdę nie będzie miał z tym problemu

Gość gość
to swiadczy o pozadaniu i sympatii.

Gość gość
20.21 wiesz ilu facetów tak kłamie? Ze kocha, ze tęskni, ze im zależy... Oni umieją nawijac makaron na uszy byleby kobieta rozłożyła nogi.

Gość gość
Dokładnie , takie romantyczne przytulaski i bajdurzenie służy zeby zaliczyć , trzeba patrzeć co facet robi a nie co mówi , ślicznie pogada i poprzytula i co ? To nic nie kosztuje

Gość gość
Nie świadczy o tym że facet chce zamoczyc po najtańszej linii oporu , dowód miłości to może być zostanie z kimś w chorobie i biedzie

Gość gość
To w takim razie dopóki kobieta nie stanie się chora i biedna jak ma się przekonać czy facet ją kocha czy tylko udaje dla seksu?

Gość gość
Właśnie to jest życiowa zagadka i tego się nie dowiemy nigdy , dopóki nie doswiadczymy

Gość gość
21.57 no właśnie...pozostaje nam kontrola faceta. Facetom nigdy nie można ufać w 100% i radze wam ukradkiem nieraz poszperac im w telefonach bo na serio tel. To skarbnica wiedzy o facecie...może udawać ze was kocha a pisać z kilkoma ,,koleżankami" dwuznacznie, obgafywac was z kumplami, mieć profil na portalu randkowym. Uu niejeden tak robi... Nigdy nie ufajcie tak do końca bo to naiwność.

Gość gość
Kobieta facetowi potrzebna jest do seksu. A tu inna też się nada. I następna też. Typ samca alfa nie ma potrzeby się żenić. Musicie brać takiego co ciężko mu przychodzi znalezienie chcby jednej. A tacy są dla was nieatrakcyjni.

Gość gość
dziś To może być tylko zabawa, zdrada to dopiero jak wlozy innej.

Gość gość
Może świadczyć o uczuciu ale nie musi. Ja też lubię się przytulać a nawet całować długo i namiętnie i to nie oznacza że wszystkich kocham z którymi to robię. Po prostu tak lubię.

Gość gość
Mówi się że to kobiety są złe ale jak czytam o dzisiejszych facetach to jest syf i malaria , nie ma z kim założyć rodziny bo taka glista ukrywa się z kurestffem długi czas

Gość gość
Raczej o chcicy

Gość gość
22.01 oni po prostu są nieatrakcyjni i doskonale wiedza ze daleko im do wyglądu modela, ze nie maja brania wiec jak już jakąś znajdą to są wierni bo NIE MAJA INNYCH opcji, go sie jej trzymaja. Noo tez mi ,,bohaterstwo" hehe. A jak ktoś nie ma okazji do zdrady to nie zdradza. Pewnie jakby nagle stado pięknych kobiet zainteresowało się brzydkim facetem to ten by zapomniał co to wierność i korzystałby. Wszyscy jesteście tacy sami tylko każdy wie jakie ma ,,możliwości"... Zresztą brzydcy, jesli jakąś inna im się nawinie to tez zdradza żeby podnieść sobie ego, dowartosciowac sie więc reguły nie ma ZADNEJ. Jaki wniosek? Ze juz lepiej sobie brać tych przystojniejszych, skoro brzydal tez może zdradzić. Zresztą, każdy jest wzrokowcem, kobiety tez wiec po co maja być z kimś na sile, meczyc sie z kims kto im się nie podoba a doceniają jedynie jego dobry (przyjamniej z pozoru) charakter.

Gość gość
Jestem bardzo młoda mam 20 lat i jak schudnę to im pokażę. Dziewczyny macie racje teraz rzadko są porządni mężczyźni oni są zepsuci od początku.A zwalają to na kobiety. gość 2018.05.15 Dokładnie xd