Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przegrywka

a czy to normalne że muszę codziennie używać żeli do mycia twarzy?

Polecane posty

nie nie jest to normalne. zele do twarzy z granulkami zacznieczyszczaja nasze morza i oceany i zabijają ryby. Ja twarz myję to albo robie sobie peeling albo myje samą wodą jak mi sie nie chce albo kupuje mydła 100% naturalne z jakimiś wyciągami z różnych ciekawych rzeczy i to mnie czysci. To przez zła diete wydziela twoja skóra tyle tłuszczy i grzyb.

nie samych żelów używam i odżywiam się całkiem zdrowo. po prostu zastanawia mnie czy inni ludzie też tak mają że muszą codziennie szorować okolice nosa i czoło szczoteczką. jak tego nie zrobię tylko płukam twarz to po 2 dniach mam smalec.

tak ja tak mam ale dzisiaj myłem kilka razy moją buzię więc nie jest źle ale jak cały dzień nie myje twarzy to też tak mam, aż to obrzydliwe jest :O

mysle ze to moze byc przez ocieplenie klimatu i spaliny samochodowe i zanieczyszczone powietrze, na bank takie łoje na twarzy mają z tym coś wspólnego :O

Gość gość
to przez radioaktywne biedronki

Gość gość
Tak,muszę przemywac twarz kilka razy dziennie,bo inaczej jest tragedia. Nie cierpię tego jak rano wstaje,a twarz mi się błyszczy jak psu jaajcca

Gość gość
to może mydła używać, a nie chemii nalewanej z cysterny w chinach?

Gość gość
A Ty skąd wiesz czym myjemy twarz? Może trochę pokory i morda w kubeł? Jak ja nie lubię takich ludzi,goofno wie,ale się wypowie. Mentalność dziada.

Gość gość
Tu przegryw ja jak nie użyje żelu kremu to się suszy także też słabo :(