Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża? :(

Polecane posty

Gość gość

Kochałam się z chłopakiem w 12 i 14 dc, niestety nie umiem stwierdzić czy miałam wtedy dni płodne. Kochaliśmy się w prezerwatywie, dodatkowo wytrysk był na zewnątrz. Tydzień temu trochę słabiej się czułam, dlatego zmierzyłam sobie pod pachą temperaturę i wyszło ok 37.1 stopni. Od tego czasu utrzymuje się ona na takim poziomie przez cały czas. Wiem, że temperatura mierzona pod pachą nie ma nic wspólnego z ciążą, jednak czy mogło dojść do zapłodnienia? Przyznam, że ta temperatura mnie trochę martwi i nie myślę już o niczym innym. Dodam, że jestem w 27 dc i cykle mam raczej niergularne.

Gość gość
skoro wytrysk byl na zewnatrz to jakim cudem ciaza? myslisz ze tak latwo sie w ciaze zachodzi?

Gość gość
Przed miesiączką temperatura wzrasta, żeby spaść w dniu w którym dostajesz krwawienia. Chyba że jest ciąża, to wtedy utrzymuje się całą ciążę podwyższona lekko. Jednorazowe mierzenie temperatury niczego nie oznacza, zwłaszcza jak słabiej się czułaś. Jak masz wątpliwości to zrób test. Kosztuje kilka zł a zawsze człowiek spokojniejszy

Gość gość
kvrwa, nie potrafisz określić kiedy masz płodne, a za bzykanie się bierzesz. Ile masz lat? Ciąża w gumie i wytryskiem na zewnątrz? Jak?

Gość gość
Może ogarnij się trochę co? Widzisz że dziewczyna ma temperaturę i dlatego sie stresuje. Jak masz być chamski to wypad

Gość gość
Jeszcze powiedz, że temperaturę mierzyłaś w ciągu dnia po tym jak się już ruszałaś... Na ciążę marne szanse skoro była prezerwatywa a i wytrysk poza tobą. To był sex w ogóle? Może jednak nie?

Gość gość
Nie wiem skąd w Was tyle jadu. Nigdy nie miałam temperatury więc dlatego się zdziwiłam i postanowiłam zapytać. Jak po 1 nie odpowiadacie na pytanie tylko hejtujecie to lepiej w ogole nie odpowiadajcie, proste

Gość gość
Dojrzale kobiety, matki, zony gnoja mloda dziewczyne..... az zal. Autorko, nie nie jestes w ciazy.

Gość gość
A młoda dziewczyna to po co się za współżycie bierze skoro nie zna podstaw biologii?

Gość gość
A co cie to obchodzi?

Gość gość
Trochę nie rozumiem w czym problem. Skąd wiesz, że nie zna podstaw biologii? Wyraźnie napisała, że martwi ją temperatura. Czy to takie trudne odpowiedzieć komuś bez spiny? W końcu od tego jest forum

Gość gość
Nie przejmuj się tymi zmijami i ich chamskimi wypowiedziami. :) bardzo dobrze ze jesteś ostrożna. :)

Gość gość
Dziewczyna sie martwi widac ze mloda ... martwi sie bo wie ze macierzynstwo to masakra... nie przejmuj sie nie jestes w ciazy

Gość gość
Kiedy zrobiłaś pomiar? Pora dnia?

Gość gość
Mierzyłam i rano, w ciągu dnia i wieczorem - temperatura utrzymywała się na poziomie powyżej 37. Wczoraj wieczorem mierzyłąm i dzis rano - temp spadła do 36.6

Gość gość
Z tego co wiem to mierzy się temperature w pochwie