Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastała cisza

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy na siebie obrażeni, tak bardzo tego chciałeś, nareszcie jest tak jak sobie wymarzyłeś nas

Gość gość
Chyba piszesz o sobie bo ja nie jestem na Ciebie obrażony, wręcz przeciwnie. Tęsknię za Tobą. Powiedz czemu między nami jest taka cisza i dlaczego znowu się obrażasz? Chociaż raz bądz szczera;)

Gość gość
Jestem szczera :) To Ty się nie odzywasz?

Gość gość
Znowu wszystko na mnie, to nie odczuwasz tęsknoty za misiem? Wiesz że nie mam możliwości, tylko Tymasz taką moc:)

Gość gość
jesteś obrażony i to bardzo

Gość gość
Niby dlaczego miałbym być obrażony? Nie rozumiem. Z tego co pamiętam to Ty od zawsze się obrażałaś i za każdym razem widziałaś tylko moją wine.

Gość gość
A może to o mnie chodzi ?? ;-) Obrażony bo mnie w taki sposób potraktowałaś jak żadna inna bliska mi kobieta. Poza tym z czasem się wydało to i owo. Przez długi czas czekałem na jakiś znak i się nie doczekałem. Teraz wiem że już do ciebie nie wróce. Darzę cie tylko już samymi negatywnymi uczuciami. Traktuje cie w kategoriach porażek życiowych i ty jesteś tą największą. To tyle.

Gość gość
owszem jestem obrażony, uuu i to bardzo bardzo rozumiem, że chcesz mnie pocieszyć, jakoś wynagrodzić :( dopsze niech ci bencie 💤 co mi dasz? :)

Gość gość
21:13 to pasuje ze to Ty napisales, spoko

Gość gość
No jak to co? Czekoladki ;)

Gość gość
I tyle w temacie ! Szok!

Gość gość
jak sobie chcesz nie będę się prosić

Gość gość
Wątpię że to ty ;-) Czasem tu zaglądam jak mi się nudzi. Wiem też że ona też czasem tu bywała.. Chciałem się zemścić za to jak mnie potraktowała i stworzyłem pewną iluzję przez internet.. Że się dobrze bawię. To była fikcja. A było to tak że waliłem konia przez pół roku bo miałem nadzieje że po mimo tego co mi zrobiła może jeszcze da się to jakoś wszystko uratować. Że się odezwie.. Zmieni.. Łudziłem się.. Robiłem to do momentu gdy nie wyszły pewne rzeczy na jaw o których nie wiedziałem. Zaraz po tym dobrzy ludzie poinformowali mnie że się dobrze bawi z innym. Wtedy już wiedziałem że do niej nie wrócę. Na nikim innym się tak nie przejechałem tak jak na niej 🖐️

Gość gość
Do kogo to?

Gość gość
Waliles konia do moich zdjec na fb? Jestes obrzydliwy, przez tyle lat? Mam nadzieje ze z Twoja reka wszysko ok?

Gość gość
:D

Gość gość
Zaraz tam konia!misiu w czapeczce,misiu bez czapeczki...romantycznie

Gość gość
A Ty jak ja potraktowałes? Pewnie zostawiles bez slowa i obudziles sie po kilku tygodniach ze jednak ci na niej zalezy? A pewnie wcześniej to była miłość na całe życie? Dlaczego niby miałaby na Ciebie czekać skoro tak wstrętnie się zachowałes?

Gość gośćsylwias
jak cie potraktowała i jakie rzeczy?

Gość gość
Faceci mają gdzieś kobiety a później dziwią się że nam już przeszło, to jest dopiero fenomen męskich zachowań noo.

Gość gośćsylwias
co się wydało?

Gość gość
00:21 jak facet ma gdzies kobiete, nie znaczy ze od razu w d*pie, może mieć w kieszeni (tu większość kobiet, zdecydowanie!), za kołnierzem (razem z wazeliną), w rękawie (np. na imprezke), pod butem (bardzo rzadka sytuacja, częściej jest na odwrót), w łóżku (niby tylko żona :D ), w sercu (tylko jedna, tylko)... itp. ...a ty, skoro się żalisz, znaczy że się chowasz, niech zgadnę, za mężem :D

Gość gość
Nie mam męża ,a ty nie dałeś szansy!

Gość gość
Nic jej nie zrobiłem ;-) Wyszło na jaw po prostu co, jak, gdzie, kiedy i z kim. Zaraz po tym wszystkim pewien znajomy mi powiedział że się dobrze bawi z innym. Byłem w szoku że ludzie którzy jej nie znają wiedzą o takich rzeczach. To ona postąpiła jak świnia.. Kochałem ją. Więcej w tym wątku się nie odezwę 🖐️ autor z i

Gość gość
Psychopata pisze do psychopaty.

Gość gość
Tak tak tak :-D Koleś pisze o psychopatce :-D

Gość gość
miś bez czapeczki :-P