Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny Ksieżyc

Dzisiaj Uran dokonał wielkiego wyczynu

Polecane posty

Gość Czarny Ksieżyc

Wtargnął 1 raz od wielu lat do znaku byka:classic_cool:.Czy się cieszycie:D?Na dokładkę tworzy kwadraturę z Marsem co jak zaobserwowałem spowodowało znaczny wzrost ilości wypadków -wczoraj złapanie flaka w dętce przez zepsucie samej dętki oraz spotkałem wypadek innej baby:P.Dzisiaj upadek telefonu i rozerwanie spodni:O.Co wydarzy się jutro:O?Inni pewnie będą mieli groźniejsze przypadki-np. katastrofy lotnicze:P.Dotyczy to przede wszystkim ludzi z elementami na początku znaków stałych-zwłaszcza elementów złoczynnych np. Marsa czy Saturna:P.Np. osoby z początku wodnika,lwa czy skorpiona mogą oberwać niekoniecznie od kogoś w czambo:P.Ale też nie wykluczam niemiłych niespodzianek ekonomicznych:P.

Gość gość
nie wiem, bo ja tylko jowisza i arktura widzę :(

Gość gość
Ja dziś jestem jakoś wnerwiona na maksa, a teraz tu czytam, że istnieje możliwość, że mogę oberwać od kogoś w czambo. No to dojdzie obustronnie do rękoczynów. p.s. Czarny, czy te spodnie Ci się rozerwały, jak schylałeś się po telefon? ;p

Gość gość
Czarny Księżyc dziś Jowisz szlaja się w znaku skorpiona a Saturn w doomowych pieleszach w koziorożcucool.gif . x A tak mówiąc po ludzku, co to oznacza dla ziemian?:classic_cool:

Ja dziś jestem jakoś wnerwiona na maksa, a teraz tu czytam, że istnieje możliwość, że mogę oberwać od kogoś w czambo Gorzej bo niekoniecznie od kogoś:P. "p.s. Czarny, czy te spodnie Ci się rozerwały, jak schylałeś się po telefon? ;p " No właśnie chwilę później wtedy:O.Ciekawe jakie "atrakcje" będą jutro:O.Co gorsze może być coś znacznie gorszego -wypadek i to nawet groźny:O.Co gorsze będzie to do końca następnego tygodnia ta kwadratura Marsa i Urana czyli sporo czasu:O.

Gość gość
Czarny Księżyc dziś Ja dziś jestem jakoś wnerwiona na maksa, a teraz tu czytam, że istnieje możliwość, że mogę oberwać od kogoś w czambo Gorzej bo niekoniecznie od kogośjezyk.gif . x Co mi sugerujesz, że sama sobie przywale? :D

gość dziś Czarny Księżyc dziś Jowisz szlaja się w znaku skorpiona a Saturn w doomowych pieleszach w koziorożcucool.gif . x A tak mówiąc po ludzku, co to oznacza dla ziemian?cool.gif " Jowisz może oznaczać dla tych co mają coś w połowie znaku skorpiona miłe niespodzianki np. jeżeli ktoś urodził się 7 listopada jak znana seksbomba Anita Błochowiak czy też inna seksbomba Marysia Skłodowska Curie szanse na poderwanie chłopca a ci co maja tam Wenus albo Księżyc na poderwanie dziewczynki:classic_cool:.Natomiast Saturn na początku koziorożca oznacza ciekawe(niekiedy w znaczeniu chińskim) przypadki dla osób co maja ważne elementy na początku znaków rozpoczynających pory roku:classic_cool:.Poza tym dla osób mających coś na początku znaków ryb albo panny miłe niespodzianki:classic_cool:.

gość dziś Czarny Księżyc dziś Ja dziś jestem jakoś wnerwiona na maksa, a teraz tu czytam, że istnieje możliwość, że mogę oberwać od kogoś w czambo Gorzej bo niekoniecznie od kogośjezyk.gif . x Co mi sugerujesz, że sama sobie przywale? smiech.gif " Przecież można dostać od meteorytu,szafy czy walącego się budynku no i przywalenie sobie nie wchodzi w grę bo pisałem od czegoś:P.W każdym razie jeżeli tam coś masz to się bój:P.

Gość gość
Czarny Księżyc dziś Co mi sugerujesz, że sama sobie przywale? smiech.gif Przecież można dostać od meteorytu,szafy czy walącego się budynkujezyk.gif .W każdym razie jeżeli tam coś masz to się bójjezyk.gif . x :D :D :D wizja uderzającego we mnie meteorytu rozbawiał mnie na całego. Dzięki. A w ogóle co się ostatnio tak mało tu udzielasz? I czy dotarły już do Ciebie niepotwierdzone, aczkolwiek powielane informacje że kafe też zamkną?

Gość gość
Czarny Księżyc dziś A dopiero teraz dotarło do mnie o likwidacjipechowiec.gif .muszę swoje forum założyć zupełnie niezależne od innychpechowiec.gif . x Widzisz to ta zła passa, przez tego Urana co wtargnął na teren byka :classic_cool: Czarny, ale zaprosisz nas na te swoje forum, prawda??? :)

Jak będzie gotowe to się postaram:classic_cool:.No i ja też miałem jeszcze kilka nieszczęść:O.Ta trąbka u Niemców pewnie też z tej okazji:P.

Gość gość
Czarny Księżyc dziś Jak będzie gotowe to się postaramcool.gif .No i ja też miałem jeszcze kilka nieszczęśćpechowiec.gif .Ta trąbka u Niemców pewnie też z tej okazjijezyk.gif . x Czarny, to postaraj się, bo jak widzisz ja tu czuwam :classic_cool: Co za nieszczęścia Cię spotkały? Pisz może coś pocieszę :D I o jaką trąbkę chodzi, czemu ja znowu o niczym nie wiem? :-O