Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Odkąd zamknęli samosie i kowbojki czuję się internetowo bezdomna

Polecane posty

Wiesz co sugeruje się tym, że kiedyś pisałem z taką dziewczyną na GG, co ma 22 lat, i z avataru jesteście prawie identyczne :P:P A podobny avatar miała :P.

peggysuekowbo dziś Ja się nigdy nie nudzę, ale mam silną potrzebę odreagowania. Odcięcia się, zresetowania. Net mi w tym pomaga.

Gość gość
peggysuekowbo dziś Pewnie, że dodatek, jednak Ci co nudzili się x lat temu niekoniecznie muszą nudzić sie teraz, a nie będą wolnego czasu na fora przeznaczać

Gość gość
dziś zielona ciągle rozpalona na twarzy jesteś bo minety Ci brakuje, trzeba codziennie spuscic soku ;)

Srynik dziś Może to ja, hehehe :D PS Kim jest Ania Vikers? To jakaś celebrytka?

Gość gość
hedorivko kici kici

A może to ty, ale pisałaś że jesteś przed 30 a ona 22 lata wtedy miała :D. A Ania Vikernes jest moją niespełnioną miłością :D

Gość gość
dziś nie mam maila do takich rzeczy i spekalem, muszę sobie założyć

Gość gość
Hedorivka jaki masz znak zodiaku?

Gość peggysuekowbo
Hedorivka a co odreagowujesz? stresowe zycie masz? Gosciu czy masz na mysli ze oni z tego powyrastali?

Gość gość
hedorivko spisz?

gość dziś mru mru ^^ & Srynik dziś Tego zdążyłam się domyślić :D Ale skoro to nie jest postać publiczna, to nie boisz się, że ktoś Cię przez powiązanie z nią wyśledzi? & gość dziś Chyba kretyn :D & peggysuekowbo dziś Nie mam wielkich stresów zewnętrznych. Za to narzucam sobie wysokie wymagania, które trudno mi przeskoczyć. No i mam zaburzenie osobowości, które objawia wysoką wrażliwością i trudnością w radzeniu sobie z emocjami.

Gość gość
Hedorivka dziś miauuu miauuu

Gość peggysuekowbo
te fieletony o ktorych ktos pisal to wisza juz dlugo niektore sa sprzed swiat bozego narodzenia. nic sie nie zmienia? moze faktycznie to zamkna

Gość gość
Tak jakby, część wyrosła. Mają rodziny, dzieci w wieku przedszkolnym, szkolnym może nawet, to nie będą na forum przesiadywać

Gość gość
Hendorivke a za czym tak gonisz? Dla mnie celem była wolność finansowa też kiedyś chciałem mieszkać nad morzem. Tylko, że pieniądze są niczym bez drugiej osoby. Dają złudne poczucie bezpieczeństwa i tyle. Na dłużej będziesz żałować braku rodziny. Podobno każda kobieta potrzebuje matkowac albo w domu dzieci albo jako pielęgniarka.

Gość gość
hedorivko dlaczego ty zyjesz? powinni cie zamknac w choraszczy!!

Gość peggysuekowbo
pewnie masz racje, ale tutaj tez sa pustki. myslalam ze kafeteria ma wieksza liczbe odbiorcow ale jakby przejrzec tematy to w kilku tylko sie cos dzieje

Gość gość
peggysuekowbo dziś Racja, jest połowa maja. Wakacyjne i urlopowe powinny się pojawić, za 3 miesiące o szkole, studiach.

Gość peggysuekowbo
skoro sie nie pojawily majowkowe to juz sie nic nie pojawi. opuscili kafeterie na to wyglada

Gość gość
peggysuekowbo dziś Od kilku lat takie pustki, nie dziwię się, że nowe osoby nam na mysli kobiety, nie chcą tu pisać , a jeśli o robią to rzadko . To forum to siedlisko dwudziestoparoletnich mężczyzn żalących się ze nie mają dziewczyny, często wulgarnie odnoszących do innych piszących

Gość gość
Hendorivke za mało zarabiasz skoro ona mogła więcej! Zróbmy konkurencję allegro xd

Gość gość
dziś i dużo przegrywek 30+ jest z kim dyskutować a może nawet znaleźć miłość

Gość gość
Tylko jakoś mężczyźni majoryzują forum.

Gość gość
To jak gotowa rozjrecic biznes warty więcej niż 13 miliardów złotych? Bo ja nie :p

Gość peggysuekowbo
pewnie to glupie pytanie ale to gdzie teraz przesiaduja ludzie w necie? w dobie powszechnego internetu, wszedzie na ulicach ludzie z nosami w komorkach, gdzie sie nie ruszysz ktos siedzi w telefonie. i gdzie to sie wszystko podziewa skoro takie fora jak kafeteria upadaja? nie wierze ze wszystko przejmuje fejs

Gość gość
milioner jestem twoim fanem twoja kasa mi imponuje zainwestuje w samochód/

Gość gość
Ale ta dzisiejsza pusia była ładna dziewczyna nie mogę zapomnieć 😭

Gość gość
Na kafeteriach był promil zbiorowości mającej nos w telefonie. FB ma wielu użytkowników lecz przy użyciu tel można zrobić wiele rzeczy, łącznie z opłatą rachunków, nie wspomnę o gazetach itp.