Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy coś mi się złego dzieje

Polecane posty

Gość gość

Od czwartku mam biegunkę...po zjedzeniu czegoś oraz rano biegam na do wc, szczególnie rano. Wczoraj wzięłam laremid i ustapilo bo cały dzień nic nie jadłam tylko wieczorem kanapki. I się rano zaczęło ..znowu, ból brzucha i dużo śluzu z krwią później luźny stolec... W dodatku polokcilam się z facetem. Siedziałam dziś rano w wc a on specjalnie co przechodził to pukał mi w drzwi dla zartu. A jak wyszłam to pociągnął nosem i spytał co robiłam. Wściekłam się ta cala sytuacja i poleciały mi łzy, powiedziałam zeby sobie nie robił żartów, a on wpadł w jakiś szał, powiedział że nie chce na mnie patrzeć i mam wyjść do sypialni az do jego wyjścia do pracy, Tak też zrobiłam...Od razu po jego wyjściu poszłam do wc i znowu to samo...brzuch mnie boli, czuje że mam gorączkę, a on nawet nie zapytał czy czegoś nie potrzebuje tylko wyszedł....leżę teraz i po prostu nie mogę wytrzymać, jestem słaba przez ta biegunkę a on jeszcze mnie robił swoim durnym zachowaniem. Co ja mam robić

Gość polna_dróżka
jprdl idź do lekarza a nie płaczesz na forum :o

Gość gość
tydzien krwistej biegunki z goraczka kwalifikuje sie na wizyte u lekarza, a twoj facet do utylizacji w bakutilu

Gość gość
J.w

Gość gość
Przecież to prowo tego fetyszysty od fekaliów. 0/10. ZAMYKAMY!

Gość gość
Jak mam iść jak nie mogę stać z łóżka nawet

Gość gość
Idz do lekarza, i psychologa, bo nie masz szacunku dla siebie. Co ty jestes? Pies? Facet ci w sypialni kaze siedziec, a ty siedzisz. Zalososne

Gość gość
Raz było lepiej raz gorzej, w czwartek zbagatelizowalam sprawę chociaż chodziłam do toalety znacznie częściej niż zwykle, w piątek rano miałam biegunkę z krwią podobną jak dziś tylko w mniejszym stopniu i szłam do pracy na cały dzień. W sobotę z tego co pamiętam trochę mi przeszło ale nadal nie było Normalnie, niedziela poniedziałek i wczoraj byłam w pracy cały dzień więc nie mogłam iść do lekarza, dzisiaj chyba jest najgorzej

Gość gość
To kara za twoją podłość i życzenie ludziom śmierci. Teraz będzie coraz gorzej :)🖐️

Gość gość
Czy jest tu ktoś normalny ? Przespałam się znowu wzięłam laremid a on napisał SMS czy śpię... Mogłabym tu zdychać a i tak by nikt o tym nie wiedział nawet najbliższa memu serca osoba, bo rano pokazałam mu nerwy (sam się do tego przyczynil) nawet nie spytał czy może czegoś nie potrzebuje, nawet nie mamy już wody mineralnej w domu

Gość gość
Czy miał ktoś kiedyś takie objawy jak ja?

Gość gość
Czego wlasciwie oczekujesz od Kafeterii? Jezeli jestes za slaba na wizyte u lekarza to wezwij pogotowie. Jezeli facet cie zle traktuje, to zmien faceta.

Gość gość
idz do apteki po nifuroxazyd.zatrzymuje biegunke i dezynfekuje zoladek i jelita.bez recepty

Gość gośćparassolka
10.38 JA OD NIEDZIELI MAM TO SAMO,WŁASCIWIE brzuch zaczął mnie boleć juz w czwartek na obozie w górach..potem troche mnie zczysciło w łazience a potem w niedziele rano juz byłam tak słaba ze myślałam ze umrę czyści mnie non stop od niedzieli do teraz.

Gość gość
Możesz nie iść do lekarza, najwyżej umrzesz taka obsrana

Gość gość
juz mi lepiej, na razie jest ok bo wzielam stoperan

Gość gość
up

Gość gość
Czymś się ostro strułas. Pocierpisz i przejdzie. Dużo pij i koniecznie orsalit A twój facet to d**ek

Gość Tośka B
Z takimi objawami koniecznie do lekarza, nie czekać bo można solidnie się odwodnić. Lekkostrawne posiłki i dużo płynów. Zastanów się co mogło je spowodować. Możesz też probiotykiem poratować mikroflorę jelit. Poszukaj jakiś z drożdżami s.boulardii, które bardzo dobrze radzą sobie z biegunkami