Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przesadzilam z wylewnoscia do niego??

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie od pewnego czasu z facetem, byc moze cos z tego bedzie, ale poki co nie chce za bardzo pokazywać że mi na nim zalezy. Pomimo tego, ze ostatnio do czegos pierwszy raz miedzy nami doszło. Po tym on byl bardzo mily i czyly, przytulal mnie i juz planowal nastepne spotkanie. Nastepnego dnia czyli wczoraj, napisal mi bardzo milego smsa, ze ma nadzieje, ze teraz bede sie czesciej z nim spotykala i nie bedzie musial tyle czekac co ostatnio na nasze spotkanie i ze bylo cudownie i dziekuje mi za wspaniala noc. A ja na to odpisałam mu, że " To sie ciesze ,ze udalo mi sie Ciebie troche zrelaksoac na poczatek tygodnia i mam nadzieje, ze przyjemniej wstawalo Ci sie do pracy oczko.gif ( bo opowiadał mi, ze ostatnio jest spiety, ze praca go doluje i nawet nie chce mu sie do niej codziennie isc). Mnie zreszta też wczorajszy wieczór sie bardzo podobal i bylo mi cudownie wiec tez czuje sie dzisiaj zrelaksowana a to mi sie akurat przyadabo mam dzisiaj dosc zabiegany dzien w pracy. Tobie tez milego dnia oczko.gif " I teraz sie martwie czy po moim smsie mogl pomyslec, ze sie zakochalam czy cos w tym stylu? Pomimo ze ze soba spalismy narazie bym nie chciala zeby byl mnie pewien za bardzo

Gość gość
Raczej, ze cieszysz sie, ze go zaspokoilas czyli sprowadzasz się do roli znanej na kafe jako zlew na.. Wiadomo co :(

Gość gość
08:27- to w sumie dobrze, bo nie chce zeby sobie myslal, ze niewiadomo jak mi zaczelo zaleze po tym seksie, juz pewnemu facetowi to zbyt szybko okazalam i... mnie olal, wiec teraz jestem ostrozniejsza nawet po seksie

Gość gość
Ja tu nie widzę żeby ci na nim zależało , za to wyraźnie dajesz do zrozumienia że spotkanie połączone z seksem jet dla ciebie rodzajem odstresowania się i rozładowania napięcia (coś w rodzaju prozacu) . Czy takie przedstawienie sprawy facet dobrze odbierze ? nie wiem i trochę się obawiam , bo jeśli facet jest czuy i wrażliwy , może nie chcieć być dla ciebie tylko tzw "wibratorem " który słuzy tylko i wyłącznie do zrelaksowania się .

Gość gość
A ja mysle, ze jednak istnieja faceci z zasadami, ktorzy nie zdradzaja. Ale musza byc w kobiecie tez odpowiednio zakochani zeby chcieli byc jej wierni

Gość gość
2018.05.16 Raczej, ze cieszysz sie, ze go zaspokoilas czyli sprowadzasz się do roli znanej na kafe jako zlew na.. Wiadomo co smutas.gif Xvx Dokładnie tak samo pomyślałem