Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIĄŻA PRACA POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Proszę o pomoc, przez kilka lat pracowałam w firmie i zarabiałam powiedzmy 2 tysiące na rękę, od 2 miesięcy pracuje zupełnie gdzie indziej i zarabiam powiedzmy 3 tysiące na rękę. Zaszłam w ciążę, jeżeli bym planowała iść na L4 to jak ono będzie wypłacane? Gdybym cały czas pracowała w jednej firmie to wiem, że to jest średnia z całego roku, a co jeśli przez ostatni rok pracowałam w 2 miejscach? Pozdrawiam :)

Gość gość
To się księgowej zapytaj. Albo w necie wygogluj:O

Gość gość
Myślałam, że ktoś miał podobną sytuację i mi pomoże :) W internecie różne odpowiedzi można znaleźć nie koniecznie prawdziwe :] A jak masz jakiś problem to po co komentujesz?

Gość gość
Liczy się średnia z ostatnich 12 miesięcy niezależnie od ilości miejsc zatrudnienia. Na podstawie odprowadzanych składek liczą.

Gość gość
Ano taki mam Problem, ze jest duzo portali, forum tematycznych i mozna wpisać w wyszukiwarkę i poczytać. Ale To za trudne dla wielu osob.

Gość gość
gość dziś to proszę znajdź odpowiedź na interesujące mnie pytanie :] A dla Ciebie za trudne jest używanie "ż", "ó" " Ale To za trudne dla wielu osob." --> Gdzie tu składnia? Za trudne?

Gość gość
gość dziś Potwierdzone informacje? Dzwoniłam do ZUS-u i uzyskałam informację, że liczy się wynagrodzenie u obecnego pracodawcy. Nie ma znaczenia, że przez ostatni rok było ich dwóch. Ale dziękuje za odpowiedź :)