Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 788

Hej! :) Jak to teraz będzie z Kafeterią: zostaje, czy upada? :| Bo tyle dat, tyl

Polecane posty

Gość 788

e "sprawdzonych info", a ona nadal trzyma się nieźle... ; - P Macie w planach obranie innego miejsca, gdyby miało dojść do rozpadu tego forum? ; - ) Aż wierzyć się nie chce, że nagle to wszystko przestanie istnieć... : - |

Gość gość
nie skichaj się czasem:O

Gość gość
Rozejrzyj się co tu istnieje? Hejt, spam, wyzwiska jedno wielkie gõfno

Gość 788
Owszem, ale pomijając to, co zostało przez Ciebie wymienione, nie można zapominać o osobach oraz tematach godnych uwagi, nawet pisanych prowokacyjnym tonem, a takich tu nie brakowało... eee, nie brakUJE, bo forum jeszcze istnieje, no. ; - P

Gość 788
<3 ... ; - D

Gość gość
siedzisz babo na uczuciowym, rozmawiasz, klepiesz posty ale musisz tu przyłazić żeby tez pisać? O co ci chodzi? Wracaj tam i tyle i głowy nie zawracaj bo jedyne co potrafisz to bełkotać o tym samym:O:O:O:O

Gość gość
Stwory typu widmo, agent mnie nie interesują, nie wiem skąd takie zainteresowanie kobiet (?) Nic więcej się nie dzieje.

Gość 788
<3 ... ; - D

Gość 788
Miałam na myśli ogół Kafeterii, nie tylko ten jeden dział, w którym obecnie piszemy. ; - ) W prywatne oceny użytkowników uciekać nie będę, tylko stwierdzam, że całego forum będzie szkoda, jeśli niebawem zakończy swoją działalność, ot, co. : - |

Gość gość
aż temat musiała założyć

Gość gość
zostanmy razem ja i ty i niech tam nam leci

Gość 788
Aż musiała, tak! ; - D W sumie, to nie wiem, czemu odbiegliśmy od tematu głównego, a pytałam w nim o coś innego, hm. : - P To jak wygląda sprawa z Kafeterią; ktoś coś wie? ; - ) Bo trudno się już połapać w tym gąszczu dat i spekulacji. : - |

Gość gość
gąszczu dat i spekulacji? A idź stąd desperatko, pisz póki możesz i ludziom głowy nie zawracaj!

Gość 788
; - ) ; - ) ; - )

Gość 788
<3 ... ; - D

Gość gość
Jak ten burdelik zamkną to odetchnę z ulgą i znajdę sobie inne miejsce w necie

Gość 788
Fakt, jedni odetchną z ulgą, drudzy - chyba niekoniecznie, hm... ; - P

Gość gość
Czy to prawda, że Kafeteria będzie funkcjonować tylko do 25maja?

@gość Jeśli okaże się to prawdą, to trudno będzie tutaj przeczytać, że informacja jest zweryfikowana jako autentyczna --- szczególnie po 25 maja :p

Gość 788
Wiesz, w różnych kategoriach tego forum udało mi się wpaść na kilka dat, które mają być "oficjalne", "pewne", "wypytane u źródła"... : - P I tak, najbliższa data, to data... jutrzejsza (!). : - D Wyczytałam - do tej pory - takie oto daty: 17 maj, 25 maj, 1 czerwiec, 31 grudzień, i, faworyt, moim zdaniem - 1 styczeń... 2021 rok! : - D : - D : - D Równie dobrze, to zarówno Ty też możesz sobie dopisać swoją datę i puścić ją w forumową przestrzeń; na jedno wyjdzie. : - P Generalnie, założyłam ten temat, myśląc, że ktoś będzie wiedział już coś więcej na ten temat, ale widzę, że wszyscy jesteśmy niepewni kafeteryjnej przyszłości. ; - P

Gość 788
Gościu_ddr, tak się zastanawiam, jak ten "magiczny" 25 maj wpłynie na to forum, jeśli pozostanie do tego czasu (oraz na inne, które jeszcze też "pozostaną przy życiu"); kto tu jeszcze postanowi zaglądać, jak będzie wyglądała potrzeba/kontrola rejestracji, no, i najważniejsze - kultura słowa... ; - P Jak dalekie "macki" ma pojęcie "ochrona danych osobowych" i co się z tym wiąże... ; - P