Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwikłałam się w dług wdzięczności...

Polecane posty

Gość gość
Trochę inaczej się umówiliśmy. :( Poza tym znałam go trochę już wcześniej. Nie podejrzewałam o złe intencje.

Gość gość
Męczą mnie wyrzuty sumienia po każdym razie...

Gość gość
Niedługo przyzwyczaisz się. Odezwie się w tobie syndrom sztokholmski i nawet go pokochasz. Zresztą, jak od grudnia regularnie z nim sypiasz (powiedzmy co tydzień), a każda noc to 1000zł, to już właśnie to odrobiłaś, więc dziś mu to oznajmij i finito, sprawa załatwiona.

Gość gość
Czuję się wdzięczna i zobowiązana za to co dla mnie zrobił i to nie pozwala mi się go pozbyć od tak... Tylko męczą mnie wyrzuty sumienia, czuję jakbym robiła coś złego, jest mi wstyd.

Gość gość
powiedz jego żonie o romansie, ona na pewno pomoże ci sie z tego wyplątać

Gość gość
Nie ma żony, jest po rozwodzie. Spotykamy się w jego domu.

Gość gość
prowo...... ale napiszę siłą cię nie bierze, głupiaś i tyle

Gość gość
to idź do byłej żony

Gość gość
Najciekawsze jest w tym wszystkim to, że pomimo tej sytuacji to ja go lubię, lubię spędzać z nim czas, rozmawiać z nim.

Gość Ruddaa
To długo będziesz musiała się jeszcze odwdzięczyć za te 18 koła łoho. A chociaż przystojny i dobrze wyposażony? No bez jaj. Jak mogłaś sobie pomyśleć że ktoś od tak dał Ci 18 tysięcy? Zrobił cycki dla siebie żeby korzystać i łatwo ich nie odda chyba że znajdzie sobie inny obiekt zainteresowania ;)

Gość gość
0/10

Może poszukaj jakiejś innej naiwnej jeszcze bez implantów, a nuż z sukcesem zajmie twoje miejsce i będziesz wolna :)

" chyba że znajdzie sobie inny obiekt zainteresowania oczko.gif" x widzisz to już dwie osoby pomyślały o takim samym rozwiązaniu. Do dzieła i możesz kończyć tę prowokację :)

Gość gość
on jej nie dał kasy tylko zrobił jej cycki, więc wyświadczył przysługe za którą nie wziął wynagrodzenia

Gość gość
Jest starszym mężczyzną, jest przystojny nawet jak na jego wiek i zadbany. Tak w ogóle to go lubię... Prawdę mówiąc to tak bardzo chciałam mieć tą operację, że kompletnie nie myślałam. Nie będę ściemniać, że było inaczej.

Gość gość
a cycki mu wyszły?

Gość gość
Tak. Co do samej operacji to jestem bardzo zadowolona. Zarówno z przebiegu jak i efektu. Operacji nie żałuję.

"gość dziś on jej nie dał kasy tylko zrobił jej cycki, więc wyświadczył przysługe za którą nie wziął wynagrodzenia" Jak to nie wzial?Ponoc bierze wynagrodzenie w naturze od grudnia..

Gość Ruddaa
Znalazł sobie naiwną niunię. No cóż pogadaj z nim jakie są jego oczekiwania i kiedy spłacisz swój dług. Jakoś to chyba wycenia? ;)

Gość gość
jak chce mu dawać d**y to jej sprawa,on jej siłą nie bierze

Gość gość
To też nie jest tak, że on mnie zmusił i wziął siłą, raczej postawił mnie w niezręcznej sytuacji, a ja mu uległam.

Gość frog_in_the_fog
a ty laska nie jesteś czasem tą od poprawek swojego ciała, która tu się niedawno żaliła?

Gość gość
Możliwe... Czasem przychodzę się tutaj wyżalić.

Gość gość
Jak Cię podszedł autorko?

Gość gość
Propozycje dostałam jakoś rok temu. Przeszłam kwalifikacje do zabiegu, zrobiłam wszystkie potrzebne badania, wyznaczył mi termin. Operacje przeszłam we wrześniu. Po operacji gdy wróciłam do domu pisał do mnie lub dzwonił każdego dnia, troszczył się i interesował. Widywałam się z nim w każdy weekend. Zaczęłam bywać u niego w domu. Lubiłam z nim spędzać czas, rozmawiać. Przyjechałam do niego w grudniu, w okresie świątecznym i wtedy to się stało.

powiedz, że jak ci zrobił cycki, to może teraz pomacać i że do cipki będzie miał dostęp dopiero wtedy, jak ci ją zoperuje :classic_cool:

Gość gość
11:23 - za późno