Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko schudnąć 5 kg? Zobaczcie

Polecane posty

Gość gość
Nie musisz rezygnować z jedzenia słodyczy, fast foodów, wszystko pięknie strawisz :) Codziennie rano płaski brzuch.

Gość gość
Wow! A jednak można, i nawet nie trzeba specjalnie się wysilać.

Gość gość
Stosuję preparat Foreverslim od prawie trzech miesięcy.Dobrze dobrane naturalne składniki pozwalają na szybszy spadek wagi.Przez cały okres brania tabletek nie wystąpiły żadne skutki uboczne.Teraz cieszę się z tego że jestem coraz lżejsza.

Gość gość
Rzeczywiście Foreverslim działa i to na naprawdę zadowalającym poziomie. Udało mi się stracić całą nadwagę dopiero kiedy brałam te tabletki. Sama wiecznie coś podjadałam, miałam ochotę na słodycze, przy foreverslim takich problemów nie było.

Gość gość
Już prawie mi się udało schudnąć jeszcze tylko trzy tygodnie i będę mogła odtrąbić sukces.Ale gdyby nie tabletki Foreverslim pewnie byłam bym nadal o kilka rozmiarów większa.Znajomym kopary opadną jak mnie zobaczą w sylwestra.Dziewczyny jak zaczniecie teraz to do sylwestra dacie radę zgubić parę kilo z tym tabletkam

Gość gość Marianna 28
U mnie na pokonanie tej części nadwagi wystarczył miesiąc i jedno opakowanie Foreverslim do diety

Gość gość
zero cukru woda owoce warzywa bez soli

Gość gość
duzo ruchu i tyle