Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czesc Tereska

dziwne zachowanie psa

Polecane posty

Gość Czesc Tereska

wiem ze tu duzo psiarzy. Poradzccie mi cos. Mam owczrka niem.w domu. to zawsze Mlody zywiolowy pies,pełen radosci,energiczny. Od 3 dni ma biegunkę.Wydala duuuzo wodnistej zoltej kupy:( Je w domu normalnie.Ma apetyt. Dzsiiaj rano juz nie wstal nikogo witac. lezy w legowiksu osowiały.Nic go nie obchodzi.nie zajrzał do kuchni. Nawet nie zaszczekal na listonosza. Martiwe sie co mu jest,:((( Dodam ze codziennie na spacerach zzerał jakies znalezene jedzenie....Nie da sie tego oduczuc,ani zapobiec.czy cos mu zaaszkodzilo?:( Gdy idzie na smyczy chapsnie cos w pol sekundy zanim to zauwaze.to samo jak sam sobie biega. codziennie widze ze coś zzerał. W poniedzialek sie kąpał w stawie ktory nie jest czysty... i jakies 4 dni temu byl szczepiony :( Prosze poradzccie co mu jest... no Kleszcze mu zdjełam z karku dwa zywe...

Gość Princessinthesky
A o weterynarzu słyszałaś ?

Gość gość
Może to jest ta choroba od kleszczy..... trzeba iść z psem do weterynarza bo się pies wykończy... Ja miałam podobna sytuację z moim psem i byłam w tej przychodni u siebie http://weterynaria.slask.pl/ i lekarz zrobił badanie krwi i wyszło czarno na białym.

Gość gość
takie swędzenie bieganie w kółko to na bank kleszcze ;/ oby nie było ich więcej, jak umiesz wyciągać to spoko, a jak nie to weterynarza trzeba ciągle chodzić, uciążliwe jednak… a przy moim psie odpada bo się panicznie boi, tylko jak go psikam fiprexem profilaktycznie to dajemy radę

Gość gość
a ten fiprex to uchroni przed zapaleniem od kleszczy? bo szukam dla mojego buldoga czegoś innego niż obroża

Gość gość
nie wiem jak wy dbacie o swoje psy, ja się staram jak najbardziej więc słucham mądrzejszych a nie sama się wymądrzam, jak wet mi powiedział żeby kupić fiprexa to kupiłam i im skrapiam i rzeczywiście miał racje bo kleszczy brak