Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starfire

Jestem sama,nie mam przyjaciółki,strasznie mnie to dobija

Polecane posty

Gość starfire

Hej.Tak jak w temacie,czuje się strasznie samotnie,mam faceta ale każda kobieta potrzebuje przyjaciółki czy koleżanki,jestem osobą nieśmiałą,mam fobię społeczną.Lubię rysować,i mam dziwne zainteresowania,czuje się jakbym nie pasowała do tego świata...może któraś z Was ma podobnie,i chciałaby ze mną popisać,zakolegować się?

Gość gość
A z facetem też

Gość czizas
dziwne zainteresowania x a konkretnie?

Gość gość
ja też nie mam przyjaciółki

Gość Starfire
Oglądanie filmów animowanych,cartoon network,

dla mnie ludzie, którzy nie mają przyjaciół, są podejrzani. przeważnie mają takie charaktery, że nikt nie jest w stanie się z nimi przyjaźnić. ja mam 2 przyjaciółki od czasów nastoletnich i znajdzie się też trochę dobrych koleżanek. myślę, że desperackie szukanie przyjaźni (podobnie jak miłości) jest raczej bezsensowne.

Gość gość
są fajne:)

zacznij sie udzielac na forach tematycznych, zakładam, ze jako prawdziwa fanka ogladasz w oryginalnych wersjach wiec nie masz problemu z jezykiem angielskim. masz szerokie pole dzialania, powodzenia

Gość starfire
Czizas próbowałam ale chodzi mi o kol z Polski żeby można było się spotkać i pogadać dużo,nie umiem ang tak dobrze jak pl.Miałam przyjaciółkę co lubiła to samo,dawałam jej dużo swojego czasu ale jak znalazłam chłopaka to jej nie podpasowało i zostawiła mnie( znałyśmy się od 2009 do 2017)

jezeli fobia spoleczna to nie twoj wymysl tylko rzeczywisty problem to zapewne masz terapuete, porozmawiaj z nia/nim. a jezeli jest inaczej to przestac narzekac, udzielaj sie na forach i bierz udzial w zlotach