Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak i czy się rozstawać

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku ponad 3 lata. Od jakiegoś czasu nam się nie układa. Mam poczucie, że on mnie nie szanuje i ważniejsi są dla niego jego koledzy. Kilka razy były sytuacje gdzie zamiast stanąć w mojej obronie stanął po stronie swoich kumpli. W czasie kłótni wyzywa mnie, sugeruje że nie myślę, że jestem debilem, non stop czepia się że zadaję głupie pytania. Żyjemy na odległość, widzimy się co weekend lub co dwa. w całym miesiącu jak jest między nami dobrze przez tydzień to reszta jest zepsuta. Często nie odbiera ode mnie telefonów, rzadko pisze pierwszy wiadomości, w zasadzie nie chce słuchać o moich problemach i powiedział mi wprost że ma je w d***e. Ja już nie mam ochoty tego ratować, wszyscy znajomi zarówno faceci jak i babki mówią, że powinnam skończyć ten toksyczny związek, ale ja nie wiem jak. Nie wiem jak mam postąpić, nie wiem jak to zrobić, wciąż mam duży sentyment i go kocham. Pomóżcie mi, bo już mam wrażenie, że nie mogę oddychać

Gość Gemini11
Przestań nad nim skakać na jakiś czas. Zajmij się sobą tak w pełni. Nie miej dla niego czasu. Zacznij opowiadać kogo poznałaś itp. Nawet jak będzie miał to i tak gdzieś, to chociaż Tobie będzie lepiej. A później może się okaże że jest Ci lepiej bez niego i kopnij go w tyłek. Wykluczasz że mógłby zacząć się z kimś spotykać? Wiesz wielu facetów jakich znam robiło tak że kończyli z partnerką dopiero jak sytuacja z nową była pewna. Ile macie lat?

Gość gość
Mamy po 23. Nie skacze nad nim, wręcz się odsuwam. Cały czas słyszę, jaka to jestem zła i gruba. Gdy jest dobrze to mówi że takie rzeczy mówi tylko w złości. Ale ja przy nim się źle czuję, wpadłam w jeszcze większe kompleksy. I tak, wykluczam zdradę, jest jaki jest ale wierność to jego największa zaleta. Ja ostatnio za to spotkałam kogoś z kim się czuję świetnie i się bardzo dogaduję, a przede wszystkim iskrzy i jest dużo wspólnych tematów. Nawet znajomi to zauważają, poza tym mężczyzna którego poznałam i mnie interesuje jest gentlemanem i dopóki nie skończę tego co mam teraz nie ma co liczyć na potencjalny rozwój sytuacji. Ja po prostu nie wiem jak zakończyć. Jestem osobą bardzo emocjonalną i wrażliwą, nie wiem co powiedzieć. Szczątkowo go jeszcze kocham i nie wiem jak ja zareaguję na to wszystko

Gość gość
Ale on Cię nie kocha i ma Cię w doopie! Mało żeby zerwać?

Gość łork
zaczynamy od nowa?

Gość gość
@łork, ale o co chodzi?

Gość gość
Jaka idiotka bez honoru trzeba byc żeby tkwic w takim goownianym związku? Facet ma Cie w d...e, nie szanuje Cie, śmieje się pewnie z Ciebie w towarzystwie kumpli, ze jesteś taka tolerancyjna, mogę się założyć ze zdradza Cie, obraca jakieś panienki bo przeciez nie wodzisz co on tam robi, a jak już przyjedzie to jesteś jego workiem na sperme. Po jego zachowaniu widać ze on nawet Cie nie lubi a co dopiero kocha...a Ty głupia tracisz czas. Miej godność i odejdz!