Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna na prawdę tyle traci przez zakola?

Polecane posty

Gość gość

Mam zakola, tendencja w lini męskiej pokazuje, że będzie tylko gorzej. I tak sobie myślę, że atrakcyjny to ja już nigdy nie będę :(

Gość gość
To jak sam siebie postrzegasz wpływa na odbiór Twej osoby. Znam kilku z zakolami ale dumni i pewni siebie i babki z nimi flirtują.

no nie wiem ja mam ostro wyj****e. jakby mi zależało na wyglądzie to bym po prostu ogolił się na łyso i zostawił brodę. ale wolę lenistwo i fryzurę na syjonistę.

Gość gość
Nigdy nie umówiłabym się z facetem z zakolami, podobają mi się tylko bruneci z gęstymi włosami, a nie te wielkie czoła z zakolami fuj.

Gość gość
Tak jak wam nie podoba się u kobiet nadwaga, robicie z tego problem jak parę kilo kobieta utyje (choć daleko jej to otyłości), tak samo my nie lubimy zakoli, lysiejacych facetów. Proste.

Gość Mirek z BMW
A co facet z zakolami jest gorszy od kudłatego ? To jakbym ja napisał że gruba cycata kobieta jest gorsza od chudej bez cycków.

Gość gość
bez różnicy, liczy się ogólne wrażenie, kilka kłaków w tę czy w tę, nie jestem małostkowa, ta pindzia wyżej zobaczy swojego męzulka za ileś tam lat i będzie niezadowoloną marudną babą :-) sama oczywiście będzie piękna do końca swoich dni

Gość gośćłobuziara
poza tym bierzcie pod uwagę kogo pytacie, pytacie gimbusek nie dojrzałych osób ? to macie odpowiedzi wyżej, chemia musi być , kłaki o tym nie stanowią

Gość wia
mezczyzna traci nie przez zakola, ale przej hu/jowa osobowosc, zaniedbany wyglad i brak oglady. zakola jeszcze nikogo nie zhanbily.

Gość gość
Kocham z zakolami bardzo mnie podniecają

Gość wia
facet z zakolami wyglada dojrzalej, a to zawsze na korzysc. tylko dbaj o estetyczny wyglad, schludny styl, higiene osobista i rozwoj intelektualny, a o atrakcyjnosc martwic sie nie bedziesz musial :)

Gość gość
To nie ma żadnego znaczenia. Ja nie lubie facetów z lokali i lysinka. A w takim się zakochałam...

Gość gość
Nie lubie zakoli ale i tak ważna jest twarz,oczy i ogólnie sylwetka faceta.

Gość gość
najlepsze sa bujne wlosy jak u jona snowa ;)

Gość gość
mężczyźni z zakolami są mądrzejsi i nie zdradzają, są naprawdę sexi :)

Gość gość
podobno od lizania przez kochanków mają takie łyse miejsca

Gość gość
Znam wielu fajnych mężczyzn łysych i tych co maja zakola i dla mnie jako mężczyźni nie tracą. Najwięcej dla mnie tracą mężczyźni sięgający do kieliszka i różnej maści ćpuny (narkotykowo-tytoniowe) dlatego, że jawią mi się jako słabe osobniki.

Gość gość
Ja mam nierówne zakola :(

Gość gość
panowie z zakolami są fajni. tacy podobno mają więcej testosteronu

Mam 22 lata, mam zakola i nie jestem w stanie nic na to poradzić, łysienie postępuje, oczywiście dbam o włosy jak najbardziej potrafię(różnej wcierki, masaże skóry głowy, szampony) ale póki co na to skutecznego leczenia nie ma. Pogodziłem się już z tym i wierzę że to nie odegra kluczowej roli w moim życiu. Staram się myśleć pozytywnie i nie smucić się z tego powodu.

Gość gość
"wierzę że to nie odegra kluczowej roli w moim życiu" - pod warunkiem że zrezygnujesz z dziewczyn i związków, to wtedy rzeczywiście nie masz się czym przejmować

Gość gość
Pitolenie. Jak jesteś dobrze zbudowany i masz ostre, męskie rysy twarzy to możesz się ogolić na zero i będziesz uważany przez wiele kobiet za bardzo atrakcyjnego. Gorzej jak autor jest "nalany" na twarzy albo z sylwetką skinny-fat, ale wtedy to i tak zakola nie są jego największym problemem w wyglądzie. I zawsze może nadrobić ćwiczeniami.

Gość gość
popatrz na siebie jaką jesteś osobą i jaki masz charakter bo "ładnej miski jeszcze nikt się nie najadł"- pamiętaj o tym. Zakola też mi halo, mało takich facetów ma kobiete przy boku, tylko oni coś jeszcze mają oprócz włosów- kasa? niekoniecznie, chyba że pustą lale chcesz