Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamalablondi

Uzależnienie partnera

Polecane posty

Gość Tamalablondi

Hej kobietki doradźcie mi chodzi o mojego faceta jesteśmy ze sobą rok pomiędzy nami jest spora różnica wiekowa (14) lat chodzi o to,ze on zbyt dużo pali zielska ,gdyby jeszcze normalnie się zachowywał nie palac go to nie miałabym żadnych zarzutów jednakże on gdy nie pali jest drażliwy wszystko go irytuje w moim zachowaniu .. miała któraś z was tak ? Chciałabym mu jakoś na ambicje wjechać z tym paleniem ,tylko nie mam pomysłów jak,pomożecie ? Bardzo go kocham,ale to mnie irytuje,oczywiście nie da sobie wmówić,ze to nałóg,a wszyscy jego znajomi mówią co to takiego,ze sobie zapali i pójdzie spać.. no mnie to jednak wkurza,tymbarskiej teraz byliśmy na wyjeździe i spalił 3 skręty na dzień i tłumaczył się tak,ze to wakacje,nie wiem mówiłam mu,ze mi to przeszkadza,jednak on stwierdził,ze przystopuje jednak nic się nie zmieniło ,a jak ja zrobię coś co jemu się nie podoba to wielkie halo ,wiec nie mam pojęcia co w takiej sytuacji zrobić,ja sobie lubię tez zapalić,ale bez przesady

Gość gość
Nick masz adekwatny do wypowiedzi. I te „ kobietki”. Zgroza!

Gość gość
Desperatka

Gość gość
Jeszcze dzieciństwie zrób z tym cpunem to będzie komplet!

Gość Ruddaa
Yyyyy?! Brak słów serio. Wyjdź za takiego i zrób sobie z nim dziecko. Cudowne życie jakie sobie sama zgotujesz ;/ Zapamiętaj faceci się nie zmieniają. No nie ma takiej opcji.