Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malo rzeczy mnie smieszy

Polecane posty

Gość gość

Mam dziwny problem otoz jak w temacie czasem nic mnie nie smieszy choc nie naleze w zasadzie do osob powaznych. Np obserwuje ludzi tak z boku I widze ze chichraja sie oni z jakichs glupot gadaja cos od rzeczy a mi sie wydaje to po prostu bez sensu. Tak samo na zajeciavh na szkoleniach ja po pristu nie rozumiem z czego wiekszosc sie smieje, czasem przez to probuje jakos tez udawac ze mnie to smieszny by nie wyjsc na totalnego ponuraka a czasem jakby sie wylaczam I wtedg przybieram poze takiej posagowej lalki I czuje sie doslownie jak wydrązona w srodku z emocji. W kontakcie indywidualnym np takich problemow nie mam potrafie smiac sie duzo nawet sypac zartami itd I ogolnie jestem odbierana jaka osoba z poczuciem humoru wiec to chyba nie to. Nie.wiem czg to wynika ze stresu w duzej gripie czy ja jestem po prostu taka aspoleczna, ale toyal n ie nie potrafie odnalezc sie wsrod ludzi. Nie chce mi sie wymuszac smiechu a jak nie smieje sie wcale mam wrazenie ze ludzie mysla o mnie zle, ze patrze na nich z gory, czybcis skoro jestem taka zdystansowana. Albo ze brak mi wlasnie poczucia humoru. Jestem ogolnie osoba z matury introwertyczka, kiedys tez mialam sporo lekow do ludzi ale teraz chyba juz mniej obchodzi mnie ich opinia w sensie po prostu robie swoje. Czy ktos ma podobnie czasem zastanawiam sie czy nie lepiej byloby gdybym w ogole juz zawsze u n ikala takich duzych grup ludzi bo czuje sie jak dziwoloag a udawania tez mam dosc bo czuje sie wtedy jeszcze gorzej:/

Gość gość
Wiem o co ci chodzi. Mnie też często nie śmieszą pewne rzeczy z których większość się śmieje. Zastanawiam się o co chodzi bo to nawet śmieszne nie było a mnie poczucia humoru nie brakuje. Mam wrażenie że na siłę każdy się śmieje. Tylko nie wiem po co.

Gość gość
No.dokladnie czasem zastanawiam sie czy to ze mna cos nie tak czy z reszta. Mam tez sporo intuivji porradie dobrze odczyyywac ludzi czasem faktycznie nie smieje sie jak ktos cos mowi ale wiem ze ta osoba jest zabawna w sensie ma fajne poczucie humoru mowi cos z sensem. A czasem sie smieje ale jakos rzadko.. w grupie czy gdzies na zajeciach po prostu siedze jak mumia..