Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealne kobiety

Polecane posty

Gość gość

Idealne kobiety! Zwracam się do kobiet które mają dzieci/ pracują a przy tym idealnie wyglądają i sumiennie wypełniają swoje obowiązki domowe. Jak to robicie że zawsze wyglądacie nienagannie, paznokcie zawsze zrobione, brwi, makijaż, ogólnie zawsze ładnie wyglądacie a do tego: nigdy się nie spozniacie, zawsze macie ugotowane, posprzątane, poprasowane, dom lśni itp? Macie jakiś sposób na to? Jakiś system czy coś? Ja pracuję 8-16, potem czasami dorabiam a potem czasu jest niewiele i wiadomo zakupy, obiad i czasami nie mam nawet chęci/ czasu żeby pomalować paznokcie :D jak wy to robicie?

Gość gość
Mam bogatego męża i gosposię.

Gość gość
Ja mam tzw. kopa po http://nplink.net/6EsrOHgg . Paznokcie często maluje późnym wieczorem. Mam nawet czas na krótki trening. Nie brakuje mi energii na nic.

Gość gość
Która jeszcze się wypowie?

Gość gość
Moj maz to porzadny mezczyzna a dla takiego az chce sie byc idealna. Znam wielu porzadnych mezczyzn i dla kazdego z nich chce sie byc idealna.

Gość gość
Wiadomo nie jestem "idealna", Ale znajduje czas zeby zaangazowac sie w prace (ostatnio awans), dbac o siebie, nauke jezyka obcego i czas z rodzina. Sprzatanie i gotowanie zeszlo u mnie na drugi plan - troche mnie kosztowalo, zeby nie robic sobie z tego wyrzutow sumienia. Sprzataniem dzielimy sie z mezem po rowno (bo dzieci jeszcze za male), a od grubszych zadan mamy sprzataczke 2xmiesiac. Obiady ja mam w pracy a dzieci w przedszkolu, takze przygotuwujemy na zmiane z mezem tylko dla nas, wiec ja nie gotuje w kazdy dzien. A kolacje to cos zdrowego ale szybkiego lub co zostanie z naszych obiadow dla dzieci. W weekendy nieraz wychodzimy z dziecmi, wtedy jemy na miescie. Ale powiem ci szczerze, ze nieraz dopadaja mnie tez mysli, ze nie jestem idealna. Tylko, ze doba jest nie jest z gumy, z czegos trzeba zrezygnowac - wypisz sobie na czym ci zalezy, w kolejnosci waznosci, usiadz sama na godzinke z kawka i zrob realny rozklad tego w ciagu tygodnia. Nie zakladaj ze jestes superwoman, tylko REALNY rozklad, dopuszczajac czas w ciagu kazdego dnia gdy bedziesz zniechecona i chcesz usiasc sama z kawka na 20min lub czasem pogapic sie w tv.

Gość gość
Moj maz to porzadny mezczyzna a dla takiego az chce sie byc idealna. Znam wielu porzadnych mezczyzn i dla kazdego z nich chce sie byc idealna. xxxx Buahaha ale pierdy, To ze facet jest "porzadny" nie pije, nie zdradza, wielka mi zasluga, Moj "porzadny mezczyzna" pomaga a nieraz wyrecza mnie w gotowaniu, sprzataniu i opiece nad dziecmi, Wtedy mam czas zeby zajac sie soba i byc idealna - dla siebie

Gość gość
Do: gość 07:20, dzięki za rady! A co jak np goscie do Was wpadają? i trzeba cos na szybko zrobic? chyba powinnam z większym dystansem do tego podejść, tak jak mówisz nie wydłużę doby... a katować się nie ma sensu