Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszaleję z nią!

Polecane posty

Gość gość

Moja trzyletnia córka doprowadza mnie czasami do szału. Robi na złość, nie słucha, nie chce sprzątać, ma okropne chumorki. Czasem mam wrażenie, że wszystkie dzieciaki, które znam są grzeczne, a ona ciągle ma beznadziejny chumor. Chyba, że to przejściowe bo inaczej zwariuję...Już niewiem co z nią robić

Gość gość
Oddaj ją

Gość gość
zrób sobie kolejnego bachora

Gość gość
Chumor kobieto pisze się przez samo h. Nie masz slownika w tel albo na kompie Ci nie podkreśla???

Gość gość
Popraw jej humor zatem. Pocieszenie jest takie, ze takie niesfore dzieci lepiej sobie radza w zyciu.

Gość gość
A poswiecasz dziecku czas? Dajesz uwagę? Z moich obserwacji wynika ze dzieci matek ktore sie nimi nie zajmuja chętnie są niegrzeczne.

Moja corka w kwietniu skonczyla 3 latka. Na ogol jest grzeczna, ale kiedy sie jej nudzi... kompletnie nie to dziecko. Robi sie strasznie nieznosna. Taki wiek wymaga 100% uwagi, a przynajmniej towarzyszenia podczas zabaw. Nawet tylko samo siedzenie przy niej jest lekiem na cale zlo. Dlatego spacer, plac zabaw jest dobra opcja na ta pore roku. Dziecko szaleje i sie meczy, a Ty masz chwile dla siebie. W domu kiedy jestes zmeczona malowanie, ukladanie klockow. I wspolne sprzatanie - pojdzie Wam 2x szybciej. Wymagaj od niej sprzatania i nagradzaj np. oklaskami.

Gość gość
Bedzie lepiej. Ja mam 3 dzieci, najmlodsza niedlugo 4 lata i ciesze sie ze juz jej mijaja te humorki, bunty, histerie i wieczne niezadowolenie. Ale chyba nie odetchne na dlugo bo najstarszy wchodzi w okres dojrzewania....i on tez jest z tych niepokornych..

Gość gość
gość dziś "Pocieszenie jest takie, ze takie niesfore dzieci lepiej sobie radza w zyciu"... ... Pierwsze słyszę.

Gość gość
wśród dzieci-indywidualistów, pewnych siebie, przebojowych i bezkompromisowych, jest najwięcej jednostek wybitnych. To Ci ludzie osiągają to, o czym marzą, nie boją się sięgać po niemożliwe. Nie słuchali za młodu, gdy ktoś kazał im potulnie siedzieć, więc teraz też nie słuchają tych, którzy mówią, że lepiej nic nie robić, wszakże

Gość gość
wszakże „to się nie ma prawa udać”. Niewątpliwie wspaniale jest mieć pokorne i uległe dziecko, ale czy równie wspaniale jest być pokornym i uległym dorosłym?

Gość gość
Tak se tlumacz

Gość gość
3 letnie dziecko nie jest złe samo w sobie. Bądź cierpliwa i postaraj się spędzać z nią jak najwięcej czasu i uwagi. Masz inne dzieci?

Gość gość
23.25.i 23.26 te wypowiedzi zgadzam się z tym. Jeżeli dziecko jest pewne siebie, może od małego bez strachu przed rodzicami wypowiadać swoje zdania, nikt go nie hamuje, nie tłamsi, takie dzieci czesto wyrastają na zadanych dorosłych. Wiadomo nie wszystkie, nie 100 procent. Ale sto procent ludzkości też nie jest geniuszami.

Gość gość
"Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły". Poczytaj sobie.

Gość gość
HUMOR HUMOR HUMOR HUMOR kuźwa